Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Nie wysysa mózgu, jestem 'hard corem' i stwierdziłam, że najpierw zrobię na sobie na sucho, zanim przyłożę dziecku
. Ustawiłam na najsłabszą moc odkurzacz i stopniowo ją zwiększałam, żeby było w miarę mocno, ale bez przesady. Zajmuje całe odgilowywanie max 10 sekund(2 dziurki). Li dzisiaj przed snem sama mi nadstawiła nosa, także w dobę z rozwrzeszczanego dzieciaka, którego prawie pasami związywałam, pełnej histerii przy wyciąganiu fridą, zrobił się mały kozaczek
Nie dość że nie płacze przed, to ani w trakcie, ani po, a odciąga lepiej niż frida. Frida będzie tylko turystyczna, bo jak dla mnie to już 'dno'.
. Powodzenia!
nocami muszę was nadrabiać
, wystarczy że człowiek pojedzie na zakupy , do fryzjera a tu się kobitki rozpisały że hoho ;-)uciekam spać po całym dniu chodzenia.No właśnie ja też się zastanawiam czy jednak to wtedy nie zostaje bardziej pod kontrolą, a nei że dziecko sie napycha ile wlezie i potem jest jak bułeczka w przyszłości...
asiacur, osobiście jestem normalnie zarąbiście zachwycona.
?????dzień dobry:-)
tylko wytłumacz drącemu się dziecku,że nie może teraz jeść bo powinno za godzinę....
dzięki komu?????

. Mam nadzieję, że przy drugim chociaż mi odpuszczą te cenne rady. Chociaż moja siostra..do dzisiaj brak jej taktu i się mądruje (a nie ma dzieci)
.