Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja to już Z GÓRKI mam...
Zazdroszczę i żałuję, że i mój Mikołaj nie pojawił się wcześniej, chociaż życie bez niego też miało swoje uroki

Ja też myślę o sprzedaniu naszego zestawu x-landera xa jak mały wyrośnie z fotelika maxi cosi, żeby puścić wszystko razem. Mu chyba le się siedzi w tej spacerówce- jakoś tak mi zjeżdża, siedzi zgarbiony, bokiemNie jestem zadowolona i szukam jakiejś lżejszej spacerówki, ale nie kii na kółkach
![]()
Jagienka jak mała po swoim wyborowym daniu? Mój ostatnio 1/3 recepty zjadł![]()

był przy wszystkich trzech moich porodach i przy pierwszym już stwierdził że nie wyobrażał sobie jak jestem silna a przy ostatnim-że on by tego nie przeżył
Nie loguję się na forum, ale jak mam czas to podczytuję, choć bardziej inny wątek studiuję, także incognito ;-)A więc wieści ode mnie są takie, że Szymonek odszedł 22 listopada, tam jest Mu na pewno lepiej, nie meczy się już przynajmniej. A my ? My sie trzymamy, nauczyliśmy się żyć z tą myślą, choć łatwo nie było :-(ale teraz w miarę normalnie funkcjonujemy. 
ciesze sie ze wyszlam z nimi- nawet lampke winka zaliczylam- byla gratis przy zamowieniu czegokolwiek! to skorzystalysmy heheh
a co do wieku to moje dziecię dzisiaj w autobusie zabłysnęło
zagadała go starsza Pani jak chciał jej ustąpić miejsca:

nie dla mnie już komunikacja miejska
jednak człowiek szybko się do dobrego przywyczaja...