Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My 1 lipca będziemy obchodzić 6 rocznicę ślubu a pobraliśmy się po 2.5 roku znajomiści;-)Biedroneczka-gratki ząbka. Trzymamy kciuki za owocne staranka!;-)

Co do piersi, to byłam na kontroli w styczniu bo "coś" wyczułam w prawej. Lekarz kazał mi zrobić USG i wyszło, że wszystko ok, a to "coś" w piersi to powiększony gruczoł mleczny, który powieniem się wchłonąć. Za 2 lata mam zrobić kontrolne USG i tyle. Póki co gruczoł, jak był tak jest ;-)Co do piersi, to byłam na kontroli w styczniu bo "coś" wyczułam w prawej. Lekarz kazał mi zrobić USG i wyszło, że wszystko ok, a to "coś" w piersi to powiększony gruczoł mleczny, który powieniem się wchłonąć. Za 2 lata mam zrobić kontrolne USG i tyle. Póki co gruczoł, jak był tak jest ;-)
i staram się nie macac bo z moją nerwicą pewno bym coś znalazła czym można by było się pomartwic 

)
lub właśnie sobie ją przycisnęłam albo Kasia musiała mnie szczypnąć... Nie wiem skąd to Jej się wzięło, lubi się „znęcać” nad moimi piersiami a szczególnie nad prawą…