• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Marcelina gratulacje!
Kurcze masę sierpniowych dzieciaczków ma już młodsze rodzeństwo!

Witamy:-)

Ale pogoda:confused2: normalnie mam wrażenie, że jest listopad, a nie czerwiec:/ u Was też takie deszcze?

No i tak siedzimy z przymusu w domu, jedyna moja atrakcja ostatnio to wyjście do supermarketu:-D

Pflaume
nam wyszły wszystkie trójki. Nareszcie!

Mania dalej rehabilitowana, ale to tylko formalność raczej, jeszcze w pt. musimy USG główki zrobić- mam nadzieję, że będzie ok. Uwielbia patrzeć na Igora i mimo, że praktycznie nie ma dnia, żeby ten jej nie palnął to obdarza go pięknymi uśmiechami i guga jak szalona. No i to tak po krótce, bo reszta bez zmian ...

A co do zmian to ostatnio miałam doła. Normalnie 2 dni z rzędu wszystko wydawało mi się takie nijakie, non stop to samo. Każdy dzień wygląda identycznie, o towarzystwie kogoś innego niż dzieci mogę pomarzyć, nigdzie nie możemy się ruszyć- D. dalej o kulach więc jakiekolwiek wycieczki odpadają i do tego ta pogoda:confused2: ale już jest ok. Chyba przesilenie letnie u mnie haha

Karolaola, u nas też pogoda do du… Wieje, zimno i pada… Jesień normalnie, a nie prawie lato.

My też siedzimy w domu. Kasia ma katar i kaszle, więc wole z Nią nie wychodzić na te zimnisko.

Gratuluje trójeczek :-) Mam nadzieję, że u nas lada dzień wyjdą pozostałe dwie. I zostaną nam jeszcze 5…

Cieszę się, że rehabilitacja Marcelinki przynosi rezultaty, a z USG główki też na pewno będzie wszystko dobrze.

Takie doły są normalne, ja też tak mam. Dopada nas rutyna i ta szara codzienność…

Oj, tak dużo już sierpniowych Maluszków, ma młodsze rodzeństwo. Ciekawa jestem, która następna sierpniowa mama zajdzie w ciążę ;-)

Ostatnia edycja:
Saga, miałam na myśli właśnie Ciebie :-)
Biedny, często Ci choruje :crazy:Zdrówka dla Wi...
Kasi kaszel już przechodzi, został Jej tylko lekki katarek, więc obyło się bez lekarza ;-)

Karola jak po usg? Też mnie dopada deprecha

Pogoda z dupy jak u Was Pflaume..
Bb "umiera" śmiercią naturalną. Na fb grupa sie rozpada żałuję,strasznie żek sie dzieje jak w realu tak wirtualu. Po za tym moja zla passarwa i ch*ja dostaje. Sorry za błędy

reklama
Karolaola, właśnie?

Saga, u nas się ociepliło i robią się upały :baffled:

BB nie umrze jeśli będziemy tutaj zaglądały chociaż od czasu do czasu. A z FB odeszły te Dziewczyny, które chciały, reszta deklaruje, że zostaje. Wszystko teraz zależy od nas, zobaczymy jak będzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry