Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja mieszkanko ogarnęłamto teraz chyba zrobię sobie małe spa w łazience
mmm maseczka , piling depilacja i oczywiście aromatyczna kąpiel
) mm wczoraj już nie miałam siły na to wszytko ale teraz sobie odbije tym bardziej ze nie muszę nigdzie dziś wychodzić
![]()
Tonya-czytałam wszystkie tomy sagi "Zmierzch" ,A RACZEJ TOMISKAbo to prawie biblie
.Tak mnie wciągneły ,że czytałam je nawet po nocy do godż.3.30 a o 5.30 wstawałam do pracy nietomna z czerwonymi oczami-sama wyglądałam jak wampir
.Bardzo mi się podobały te książki,film się nie umywa-zresztą chyba zawsze tak jest ,że książka o niebo lepsza.
Pod Poznaniem) fakt mieszkamy w bloku, ale oprócz tego mamy kawalek ziemi z mysla o tym ze moze sie wybudujemy albo cos, a narazie ja mam maly ogrodek warzywny i kwiatowy
) To taki maly moj bzikk hobby czy cos w tym stylu
)
Zreszta na wioske i lato dobra rzecz bo mam gdzie cos pogrzebac hehehe, a i warzywa z wlasnego ogrodka sa calkiem inne niz te ze sklepu
No i miejsce na plenerki mam, bo lubie malowac)
a ja mieszkanko ogarnęłamto teraz chyba zrobię sobie małe spa w łazience
mmm maseczka , piling depilacja i oczywiście aromatyczna kąpiel
) mm wczoraj już nie miałam siły na to wszytko ale teraz sobie odbije tym bardziej ze nie muszę nigdzie dziś wychodzić
![]()
Pomogły chyba wełniane skarpety na noc, bo się porządnie wypociłam i od rana jest super
Zaraz zjem obiadek szybki i na wizytę jadę - trzymajcie kciuki