Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, no ale w tym kraju wszystko jest możliwe, w końcu trzeba wyciągać kasę od biednych ludzi
Monila udało mi się dzisiaj kolejny dzień bez przywitania z miską
EwaK będziemy załatwiać dopiero w tym tygodniu. Słyszałam, że można trochę przyspieszyć, a mój Narzeczony pracuje za granicą więc może się udazobaczymy, jak nie to wezmiemy slub troche pozniej,
problem mamy z aktem urodzenia Narzeczonego, bo urodził się w bieszczadach, my wyciagnelismy juz jego akt urodzenia w czerwcu, bo mielismy wczesniej slub cywilny wziac, a podobno akt urodzenia jest wazny chyba pol roku, wiec juz minelo, jaka bzdura :/
sukienkę chcę zupełnie normalną, to ma być bardzo skromna uroczystosc, planujemy nasz slub koscielny w 2012 roku, wtedy poszalejemy
bylam dzisiaj ogladac sukienki, podobala mi się tylko jedna, ale 36 była za duża! a 34 nigdzie nie było, wiec musze jeszcze pojechac zobaczyc do innych sklepow,
znalazlam sukienke w hm za 149zldo kolan, w odcieniach szarosci, bo mam szare szpilki
a Narzeczony ma taki srebrnoszary garnitur
takze teraz musze upolowac gdzies ta sukienke
fajna byla bo taka odcieta pod biustem i nawet jak mi się urośnie, a zapewne tak będzie to się zmieszczę
a dół jest taki puszczony więc nie będzie mi się opinać
)