reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hihi :) mnie na razie Moj Narzeczony przestał nazywać rzygaczem ) ale nie mówię hop,
chyba mi już trochę apetyt wraca! Ale czipsow i pomidorów dalej nie mogę :))
slonko u mnie wyszło :)))

Monila Moj ostatnio tez marudny! Już wyzdrowial, ale marudzi dalej! Kurka to ja jestem w ciąży!!!!!!

reklama
Witam brzuchatki :-)

u nas slonko swieci,ale troche chlodno..narazie wciagnelam 2 parowy..P polecial po paczusie,ale z TESCO niestety:-( bo PL tutaj to juz w ogole niedobre..trzeba bedzie sie zadowolic tym co jest :-) brzuszek rosnie z tygodnia na tydzien,ale maluszka jeszcze nie czuje..cos za slabo macha nozkami.

Jesli chodzi o chore gardelka to tak jak wczesniej pisala biedroneczka Tantum Verde,na goraczke Paracetamol..ale oczywiscie zycze zdrowka,wiosna idzie kurowac sie mamuski:-)

Malinowa juz niedlugo pewnie poczujesz swoje malego brzdąca, ja też cierpliwie czekam:tak:, na to uczucie.
A sloneczko i u mnie wyszlo pieknie na zewnątrz. W planach może spacer, ale musze się wziąść w koncu za te faworki nim maż z pracy wroci:szok:

dziewczynki a myślałyście już o zdeponowaniu krwi pępowinowej w PBKM ? Wiem że drogo, ale jest to uważam że jest to super sprawa dla naszego dzieciaczka :)

Dla mnie trochę za drogo...żeby to rozważać

Byłam w sklepie i pogoda cudna, koniecznie dłuższy spacer dzis musi być. Nawet się na pączka jednak skusiłam, tylko dlatego, że z budyniem dopadłam - a to moje ulubione :-)

Hejka!

Ja już (dopiero :p) po śniadanku. Zaraz zamierzam zrobić sobie kawkę i zjeść kilka faworków. Mąż zabrał połowę ( Tonya doleciały już te faworki??? :-)) do pracy by poczęstować kolegów,a mnie zostawił z kilkoma :-) nie ma to jak dbanie o Żonkę :-) Pączki mi jakoś nie wchodzą w ciąży...U mnie cuuudowna pogoda,słoneczko, ciepełko... chyba wybiorę się na spacer,chociaż nie lubię sama chodzić ...

Buuu.. dzisiaj leciała mi krew z nosa...

Dziewczyny, życzę Wam udanego dnia :-) i smacznego :-D

reklama
Do góry