• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

a mnie też odrzuciło od Coli i Pepsi( należę do nałogowców, pijących z rozkoszą świeżą Colę:) a teraz nie wiem bym musiała spróbować czy mi wchodzi bo normalnie jak zaszłam w ciążę to zmienił sie smak taki jakiś inny a później zwymiotowałam po Coli, więc mam długą przerwę ale to dobrze przynajmniej dziecku nie szkodzę:)

reklama
Ja pilam cole na początku ciąży, bo po coli było mi lepiej, mdlilo mnie cały dzień, a jak napilam się coli to było oki, ale narzeczony nakrzyczal na mnie i przestalam pic :) i teraz nie pije,
ale wrócił mi apetyt! Jestem teraz taka głośna, myśle tylko o jedzeniu :)) poszłam przed chwila pod automat i chciałam kupić zupke chińska, ale stwierdzilam, ze tylko ja się najem na chwile, a Maluchowi nic dobrego nie dostarcze, zjem zaraz jogurt, ale dzisiaj mam już dosyć slodkiego!!!

Ale mnie gilgocze Male :)))) cały czas!!!!

Ale u mnie fatalna pogoda, wyszlam z psem na spacer, a tam roztop. Całe buty przemoczone z okna nie wyglądało tak źle. Pełno wody z topniejącego śniegu, a wczoraj było piękne słońce:baffled: Ja niedlugo skosztuje czy cola mi smakuje czy nie;)

a85 ciesze sie ze apetyt ci wrocil...:-) jejciu ja tez cały czas bym tylko jadła...:-)

a maleństwo urzęduje na całego w brzuszku:tak::-)
wiecie ze ja nadal czekam na ten pajacyk ktory wygrałam na allegro? mam nadzieje ze doczekam sie :-)

Ostatnia edycja:
Monila to może wybieraj opcje za pobraniem ? :baffled:

Ja sprzedałam ostatnio dwie rzeczy na allegro w zeszłym tygodniu, i pierwszy raz tak długo nie wysyłam :zawstydzona/y: ale młody chory cały czas, ja się czuję okropnie i nie mam jak wyjść, a K zaraz pomyli i wyśle nie tam gdzie trzeba :-(

oli ale niestety była tylko opcja z wpłata wcześniejsza... teraz to nawet nie choi o kasę bo to z 10 zł ale o to ze szkoda bo ten pajacyk był super... poczekam do jutra jesli nie przyjdzie to napisze do tej kobitki....

chciałabym rodzić naturalnie, więc nigdy nie wiadomo kiedy dzidzi się zechce wyjść na świat. wizytę mam niestety dopiero 31 marca, umawiałam się miesiąc wcześniej i to pierwszy wolny termin, ale ta lekarka przyjmuje też w pewnej przychodni i tam postaram się ją złapać wcześniej, bo to trochę za późno.
A Ty Szuszu będziesz rodzić naturalnie czy cesarka?

Lenka, mnie czeka CC, stąd wiem że pewnie na początku sierpnia będę już po;-) Ja ogólnie polecam ten szpital, ale wiesz jak to jest, mama tam nad wszystkim czuwa;-)

Szuszu super masz z tą mamą. a termin masz w takim razie bankowy. fajnie, bo będziesz miała lwiątko, które ja bardzo chcę, ale moje spóźni się dwa dni i już będzie panną...;-)

Oj dziewczęta widzę, że muszę sobie trochę poluzować w takim razie, bo ochotę też mam na wszystko!

a czy Twój suwaczek Lenka jest ok?
Bo ja jestem "młodsza" a mam termin na 26 sierpnia.
Od 23 jest panna.
Także mam jakieś tam szanse na lwa- zwłaszcza jak będe mieć CC.
Ty jesteś tydzień "starsza" to na kiedy masz termin, że się martwisz?

reklama
cześć dziewczynki,

No to zostały mi jakieś 3 h do wizyty lekarskiej w sumie czas zleciał szybciej niż myślałam.

Mi powinno tez udać sie z lwem jakoś bardziej lubię ten znak zodiaku niż pannę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry