• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
a ja sama nie wiem heheh mój tata to panna i nie narzekam.. a czy lew ze skorpionem to nie będzie walka? może być ciężko :-D

Malgosia zazdroszczę wizyty, ja za tydzień i 2 dni.

u mnie też apetyt się wzmaga:)

a słuchajcie jak się czujecie jak wychodzicie gdzieś spacerkiem, piechotą?
bo ja normalnie zaczynam się czuć jak słonica, dyszę, ciężej mi, wolniej chodzę nawet moje dzieci mnie przyspieszają:-D kurtka -ledwo zapinam, niech już ta wiosna przyjdzie...
już nie wspomne o schodach II piętro a dla mnie jak maraton yyyhhhh...

a propo Scorpionów nie przepadam za nimi (cieżko dogadać się,są kłótliwe ale za to mają też wspaniałą cechę chętniej pomogą przyjaciołom w trudnych chwilach )

Ostatnia edycja:
mał-gosia no za niedługo będziesz oglądała maleństwo...:-) super po wizycie koniecznie daj znac co i jak:-)

ten dzisiejszy deszcz na coś się przydał ... umył mi okna hahah są o wiele czyściejsze niż wcześniej :-D

cokies ja jak wejdę na moje 5 piętro to mam już dość..:-)

ahh no i nie wiem jak to będzie z moimi butami bo ja kocham buty na obcasach albo an koturnach:-) w zime jakos w szpilkach latałam... ale latem jak bede chodzić.. teraz w ciazy to nie wiem..

Ostatnia edycja:
maggie - no to może zmienię zadanie :)))

cokies - oj wiem coś na temat schodów pracuję na 3 piętrze w starej kamienicy gdzie nie ma windy a część naszych biur jest na parterze także zdarza mi się nawet 5 razy dziennie przejść się po schodkach i na II piętrze już wysiadam :) ale w sumie to jedyny ruch jaki wykonuję w ciągu dnia ( nie wliczając nocnych :-D)

Monila - oczywiście że dam ale to pewnie będzie bardzo późno

reklama
no ale to nie jest kłótliwość !! to walka o swoje hahah
wiem wiem co z nas za ziółka.. jam gotów zginąć za swoje poglądy ..
mam pomysł na nowy temacik, dość kontrowersyjny ale co tam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry