• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Tonya, dziękuję. Zapomniałabym :zawstydzona/y:

Dziewczyny mam głupie pytanie. Nie znam tego forum za bardzo,tylko nasz dział. Jak sę rozpakujemy to gdzie się przeniesiemy by pozostać w naszym gronie? :-D

reklama
Dziewczyny krwawiace dziasla to "normalka" ze wg na hormony czasami dochodzi do tego plytka bakteryjna i dlatego tak sie dzieje. Akurat to wiem bo pracuje u dentysty jako asytentka/hig. Kupicie tak jak wczesniej pisala kolezanka meridol albo eludril, oreksyd (sa one na alkoholu i nie mozna stosowac dluzej jak 2tyg, po tym czasie m.in moga przebarwic zeby) albo colgate periogard. Mi akurat pomaga plukanie szałwia :)

dziewczyny pożyjemy to zobaczymy..:-)

jak byłam w sklepie i kupowałam mężowi tego 4-paka to moj wzrok stanął na redsie zielonym i tak mnie zakręciło ze szok.. wiec czym prędzej wyszłam ze sklepu :-)

reklama
Tonya, dziękuję. Zapomniałabym :zawstydzona/y:

Dziewczyny mam głupie pytanie. Nie znam tego forum za bardzo,tylko nasz dział. Jak sę rozpakujemy to gdzie się przeniesiemy by pozostać w naszym gronie? :-D

przeniosa cały nasz dział do watków :dzieciaczki urodzone w 2011...tam tez jest taki podział na miesiaca..nic sie nie martw..nie zginiemy :)

Monila- wg. nie których źródeł pół kieliszka wina raz na jakis czas w ciazy nie zaszkodzi ;) ponoc pomaga w krazeniu :) Ja ostatnio wziełam łyka wina od męża...ale ja ogolnie nie dobra jestem bo i sery plesniowe czasem podjem i gazowane pije...oczywiscie nie tak jak wczesniej ale zdarza mi sie :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry