• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Zapytam mamę o tego lekarza, bo przyznam szczerze nazwiska nie kojarzę. W poprzedniej ciąży chodziłam do dr kwaśniewskiego, bardzo dobry specjalista, ale taki trochę oschły;-) Nie każdemu to może pasować;-) Teraz chodzę do dr. wołyńskiego, ale on ma tam tylko dyżury,w przychodni nie przyjmuje. Na kiedy masz termin dokładnie?

19-20 sierpień

to dość młoda lekarka, wydaje mi się że od niedawna tam jest, bo na stronie szpitala nie widnieje a w necie też nic się nie da znaleźć o niej.

cześć kobitki

Marcelina czy Tobie ten katar przeszedł?? bo ja mam go cały czas :wściekła/y:
A ja Wam po marudzę z rana. Nie wiem już co robić. Mały ma antybiotyk, nie chce pić żadnych leków, potrafi wyczuć je w każdym piciu :wściekła/y: Wlewamy mu go na siłę, ale i tak połowę wypluje, może któraś z mam ma taki problem i jakiś sposób :-(

Hej Oli.
Niestety też go dalej mam :baffled: a jego konsystencja kolor ... w życiu czegoś takiego nie widziałam :baffled:

Co do ruchów to też czasem wydaje mi się, że czuję, zwłaszcza jak leżę płasko wieczorem w łóżku..ale czy ja wiem, czy to to?

Miłęgo dzionka, u mnie piękne słoneczko i wiosna w powietrzu, tak jak wczoraj :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry