Witajcie!
Wszystkim, którym brakuje dziś słońca zapraszam pod Poznań :-) Tu wiosna dziś na całego, pranie zamierzam na balkon wystawić...
Sagaa biedactwo, a myślałam wczoraj o Tobie, mam nadzieję, że już wszystko w porządku...
saga -biedactwo opowiadaj co sie stalo? mam nadzieje ze juz ok :*
tonya - ja wlasnie mialam problem z odruchem wymiotnym, jak mi robila ostatniego zeba na dole to nie bylo sily, musiala zalozyc opatrunek i po robocie. wczoraj robila mi czworke i dalo sie przezyc, ale momentami musiala przerywac bo mnie ciaglo.
Ewa problem w tym, ze ja mam do robienia 8, więc bez odruchów wymiotnych się nie da...jak nie zacznie boleć to nie idę...
maggie dziękuję za odpowiedz. O masz ten sam termin :-) 10 sierpnia? ja byłam na wizycie 2 tyg temu i mi moja powiedziała, że za miesiąc powinnam już czuć, więc też się nie martwiłam, ale sporo dziewczyn czuje i się zastanawiam czemu ja nie, może moja dzidzia to takie maleństwo ze ma jeszcze sporo miejsca. A Ty masz często wizyty?
młodam ja mojego poczułam tydzień temu, ale nie jest tak, że codziennie czuję...w dzień jak nie poleżę to w ogóle nie czuję, najbardziej wyraźnie to wieczorami i w nocy...ale też nie zawsze. Chyba jeszcze muszą urosnąć te nasze maluszki, żebyśmy lepiej kopniaki czuły, ale na pewno jest na to jeszcze czas, nie ma sie czym martwić...
a85, Monila i jaskółka gratulacje z powodu ruszających się maleństw!
mal_gosia trzymam kciuki za wizytę i idę poczytac o wczorajszych....
Oli dobrze, że już Ci lepiej, mam nadzieje, że synkowi też przejdzie szybko...cierpliwości zyczę
Właśnie przed chwilą listonosz przyniósł mi paczkę z piłką rehabilitacyjną, jeszcze tylko ją nadmucham i zacznę fikać ;-)