• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

saga -biedactwo opowiadaj co sie stalo? mam nadzieje ze juz ok :*
tonya - ja wlasnie mialam problem z odruchem wymiotnym, jak mi robila ostatniego zeba na dole to nie bylo sily, musiala zalozyc opatrunek i po robocie. wczoraj robila mi czworke i dalo sie przezyc, ale momentami musiala przerywac bo mnie ciaglo.

reklama
Cześć Dziewczyny!!!:))
dziękuje Wszystkim za gratulacje ;))
Tonya udało nam się przyspieszyć datę, bo donioslam zaświadczenie ze jestem w ciąży, wcześniej próbowaliśmy z tym,ze narzeczony pracuje za granica, ale musiałby mieć tłumaczone dokumenty, wiec szybciej było załatwić to moje zaswiadczenie :)

Monila Wy macie chyba najlepiej na Swiecie wyprasowane rzeczy! Prasujesz codziennie :))) hihi ja póki co mam tylko deske do prasowania, ale jak się przeprowadzimy to dopiero się zacznie!:)

szuszu jak tylko znajdę sukienkę to się pochwale :) na razie nie mam nawet pomysłu! :) a czasu coraz mniej :)) weekend poswiece chyba na szukanie sukienusi :))

ja pilam mleko z kawą :) przed ciąża, teraz nie pije, probowalam bezkifeinowa, ale to było w okresie moich mdlosci na początku wiec bezkifeinowa sobie obrzydzilam, ale mam ochotę na taka pyszna lekka kawusie, chyba kiedyś jednak wypije w trakcie ciąży, bo jak będziemy karmić to dopiero nie można! ;))

czuje mojego Malucha!!! Laskocze mnie!!! Ale niesamowite uczucie!!!!!mam ochotę stanąć na stołku przed wszystkimi w pracy i ogłosić jakie to cudowne uczucie :) a do tegoczy jestem szczęśliwa to wole się nie przyznawać! Nawet sama przed sobą! Bo pózniej wszstko mi się wali ;))))) ale czuje die bardzo dobrze :)))

cześć dawno nie zaglądałam :sorry2: mam nadzieję, że wszystko u Was w jak najlepszym porządeczku.

gosiek podobno o ile się nie mylę to główka w pewnym momencie może i być wielkości 2/3 dzidzi :-) spokojnie, jest sporo czasu na zmianę proporcji.

odnośnie picia kawy to długo jej nie piłam, ale mi przeszło. teraz sobie popijam, ale nie codziennie, po prostu jak mam ochotę. wiem, że 1 można pić bez konsekwencji ;-)

słoneczka życze na resztę dnia :-)

a mam pytanie do dziewczyn które są w podobnym tygodniu co ja, czujecie już ruchy dziecka? bo ja jeszcze nie i nie wiem czy się martwić czy czas na to...

maggie dziękuję za odpowiedz. O masz ten sam termin :-) 10 sierpnia? ja byłam na wizycie 2 tyg temu i mi moja powiedziała, że za miesiąc powinnam już czuć, więc też się nie martwiłam, ale sporo dziewczyn czuje i się zastanawiam czemu ja nie, może moja dzidzia to takie maleństwo ze ma jeszcze sporo miejsca. A Ty masz często wizyty?

Dziewczyny dzis od samego rana czuje taka gąsieniczkę w brzuszku..:-D na poczatku nie byłam pewna czy to dzidzia ale teraz juz wiem ze to ona urzęduje;) nareszcie doczekałam:tak: ehh ale jestem szczęśliwa:-)

łazanki zrobiłam...:-D po rodzinie troche podzieliłam te pieczarki i jeszcze mi zostało :-D

a 85 gratuluje ruchow kochana:-D

mlodam nie przejmuj się, bo najczęściej zaczyna czuć się ruchy ok. 20 tygodnia.Przy drugim dziecku jest to zazwyczaj wcześniej, bo jest się bardziej wyczulonym na te ruchy i łatwiej je odróżnić od zwykłego bulgotania w brzuchu.

Ostatnia edycja:
lenka dzięki za słowa otuchy. To będzie moje 1 dziecko mam nadzieję, że i ja się doczekam.
Monila gratki ruchów

ja uciekam na zabiegi, niestety kolano po latach znów się odezwało :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry