• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

kurcze bo ja też zapijałam się kawą przed ciążą i teraz niemalże mi się śni po nocach. Tylko sama nie wiem, bo w jednym miejscu piszą, że można 1 dziennie, a w innym, że nie należy pić wogóle...

reklama
Ja mam do liftingu plomby w jedynkach, także kosmetyka. I gin mi powiedział, że jak to nie "z bólem" to mam poczekać do II trymestru i wtedy mogę. A że robię to wyjatkowo ze znieczuleniem, bo to mało przyjemne to właśnie z tego powodu mi kazał przełożyć na II trymestr. Powiedział, że mogę znieczulenie, bo ono działa tylko w obrębie kilku najbliższych nerwów i nie jest szkodliwe. Bardziej jakieś tam zabiegi więc jak mogę poczekać to do II trymestru. I właśnie się w marcu wybieram.

A kawę piję 1 i to nie codziennie. Nie mam ochoty. A z Frankiem piłam 2 małe dziennie....ale ja to takie pomyje pije.....:))))

w pierwszej ciazy dawali i zieczulenie u dentysty, teraz bylam u dwoch innych i zaden dac nie chcial. Zrobilam jednego zeba wczoraj bez znieczulenia ale bolalo i znajac zycie wiecej nie pojde. Poszukam takiego co da znieczulenie :D bo ja strasznie panikuje pod tym wzgledem.

Witam się i ja :-)

Oli dobrze, że sie odezwałaś, bo się wczoraj martwiłam o Ciebie. Zdrówka dla Ciebie i synka. Mam nadzieję, że tylko walczysz z infekacją, która dopadła synka i stąd te wymioty. Oby Ci szybko przeszło, odpoczywaj ile się da.

Rybkaa ale piekny prezent dostałaś na urodzinki - super :-)

Obudziłam się dzisiaj w nocy na siusiu i mój mały tak fajnie fikał, w dzień go mama wykołysze to jest spokojny i nie idzie go wyczuć, za to w nocy szaleje, ale to jest piekne uczucie :-)

Dziś obowiązkowy spacerek i na aerobik znów jadę, ale te dni szybko mijają...

Współczuję wszystkim alergiczkom, wiem, że to nic przyjemnego, bo moja mama na to cierpi co roku. Ale dacie radę kochane!

Czesc dziewczynki ..:-)
Oli wracajcie z synusiem szybko do zdrowka.

co do kawy to nie pije w ogole,bo nie lubie,ale podobno wlasnie 1 dziennie nie zaszkodzi..ja to tylko od czasu do czasu cappuccino sobie zrobie do ciacha;-)

Hej!

Ja piję małą kawkę rozpuszczalną dziennie.
Dzisiaj Mąż dostał szału,bo od 4 kręciłam się jak głupia...coś znowu nie mogę spać :-(:-( i poszedł spać do innego pokoju,a mi wtedy jest tak głupio... nie wiem co zaradzić na tą nocną bezsenność. Jeszcze chyba się przeziębiłam,bo do kibelka co godzinę :-( i w ogóle mam dzisiaj jakiś dzień na nie :-( jeszcze musimy pojechać z kocią na zastrzyk,a ostatni raz była z 10 miesięcy temu.. oj nie będzie zadowolona....
Jeśli chodzi o ruchy dziecka to mi się wydaje,że potrafię je wyczuć... mi się to objawia jak pstrykanie brzuszka,że lekko czuje puknięcia... nie wiem jak to wyjaśnić i nie wiem czy za szybko,ale intuicja mamusiowska mówi,że to dzidzia :-)

Oli B - dużo zdrówka życzę !!!!!!!!!!!!
Malgosia - jutro już czas na Ciebie :-) trzymam kciuki już teraz !!!!

Miłego dzionka !

Witam się i ja:-)
jeśli chodzi o picie kawy to od początku ciąży nie potrafię jej pic.. tzn zapach mnie kusi a kawa sama w sobie odpycha...także nie pije jej:-) wczoraj mężuś z pracy przyniósł cały koszyk świeżutkich pieczarek bo dostał od jakiegoś dostawcy..:-) no i dziś mam robotę z nimi:-) hih chyba łazanki zrobie ...;-)

Oli kochana zdrowiejcie Piotrusiem szybko :-)

reklama
Ja pije od czasu do czasu jedna kawe dziennie:tak:, choć jakoś nie smakuje mi tak jak przed ciażą, no chyba że cappucino. Ale o ile nie ma problemów z nadciśnieniem, to jedna słabsza kawa nie zaszkodzi:tak:
Co do dentysty to musze sie wybrać na przegląd:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry