• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

widze że dziś ja jestem pierwsza, od 5-tej nie moge spać yyhhh...

rybkaa-wszystkiego Najlepszego i cudowny przezent, gratuluje:)

gabinia-a co lekaz mówi na tą wagę? zaznacze że każda kobieta inaczej przybiera na wadze i nawet w innych momentach ciąży, ja w pierwszej ciąży przytyłam 15 kg a w jednym miesiącu (w 5-tym) przytyłam aż sześć, bo wtedy mi brzuch wysadziło, więc nie ma reguły, teraz jestem 4,5 kg na plusie od początku ciąży

reklama
hej,

witam porannie. Już po sniadaniu. Dopijam kawkę. Czas się z pracę zabrać :baffled:.

A ja mam dziś półmetek.....jupiii.....zaczęłam 20 tydzień.....teraz już z górki......drugie tyle i coraz bliżej porodu...:tak: Brzuszek już mam a wieczorem jak się naobżeram to nawet spory :szok:. Ale nadal się mieszczę w swoje dzinsy.....fakt że biodrówki, bo wyższe już by mnie uciskały jak siedzę.

Gabina, fakt sporo przybrałaś do tej pory. A lekarz kontroluje ci wagę ? Ja startowałam z 52 a teraz mam 54,5...... Fakt, z tym przybieraniem różnie. Ja z F. przyrosłam o 12 kg z czego 5 kg między 22 a 28 tygodniem.....potem już 0,5 kg na tydzień jak w zegarku .....chyba dzieci mają jakiś skok wgowy, że tak w określonym okresie tyle się przybiera......zobaczymy jak yeraz będzie :confused:

Serdeczne zyczenia dla Jubilatek i gratulacje a85 z okazji daty ślubu.

oj chyba wczoraj cos pomylilam- RYBKA wszystkiego najlepszego z okzji wczorajszych urodzin!!!!!!!!!!!

OLI jak sie czujesz? mam nadzieje ze lepiej!

Dzień dobry ,
Dziękuję bardzo za słowa otuchy. Niestety do dr nie udało mi się wczoraj dodzwonić :-(. Wymiotowałam wczoraj jeszcze raz wieczorem.
Przespaliśmy z małym cały dzień wczoraj, on miał gorączkę ja nie miałam siły na nic. Wieczorem byliśmy z nim u lekarza i ma anginę i pierwszy w życie antybiotyk :-( :-(.
Dzisiaj na razie czuję się dobrze, ale nie zapeszam zobaczymy co będzie dalej.

Dziewczyny nie odpisuję każdej z osobna, chodź wszystko przeczytałam, po prostu nie mam siły, przepraszam

hejka
ja dzis tak wczesnie bo zaraz uciekam na pociag do mamy, paczka z avonu przyszla wiec trzeba jechac,
przeszlo mi przeziebienie a teraz widze ze cos mi sie dzieje z oczami zaczerwienione powieki, szczypie, kurcze przeciez to jeszcze za wczesnie na alergie jeszcze nic nie kwitnie, masakra chybabede musiala zapatrzyc sie w oxycort A czy jakos tak bo bez tego to moge nie pokazywac sie na dworzu i bedzie tez ciezko otworzyc oczy po snie echhh
jak nie urok to s...

nic nie pisz o alergii.. :dry: ja mam strszana pyłkowicę na wszystko.. zeszły rok był dla mnie bardzo łaskawy ale 2 lata temu cały rok od lutego ! do listopada na sterydach..

Laryngolog powiedział, że w ciąży może się wyciszyć.. a może i być 3 razy gorzej.
Mam nadzieję, że dopadnie nas to pierwsze..

Oli, zdrówka dla Piotrusia i dla Ciebie. Pocieszę Cię bo ja też wczoraj prawie zwymiotowałam, a do tej pory zdarzyło mi się to 2-3 razy:baffled:
A85, mam nadzieję że pochwalisz się sukienką już niedługo:-)
Ja w poprzedniej ciąży przytyłam 9kg, a 3 miesiące po porodzie ważyłam tyle co przed ciążą. A teraz to w ogóle jakiś kosmos, bo ważę 4,5kg mniej niż przed;-)
Dzisiaj coś mnie głowa boli, mam nadzieję że zaraz przejdzie.
Ruchy też najwyraźniej odczuwam wieczorem, jak na plecach zasypiam no i rano się zdarza:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry