• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Rybka - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Wszystkim sierpniowkom duzo usmiechu w naszym dniu :)
Gratuluje udanych wizyt!
Ja juz dzis zaliczylam dentyste (ble) a pozniej okulista. Szafa dla Niko i Nadii juz zakupiona przyjdzie w poniedzialek i jak wrocimy od tesciow robimy przemeblowanie. Przydlaby sie remont ale nie ma kto go zrobic:baffled:
Buziaki :)

Dziękuje!

reklama
Moje samopoczucie znów strasznie sie poprawiło. Mdłości minęły, mogę jeść wszystko. W dzień nie śpię, ale za to w nocy 12 h;) Czuję się taka pełna energii, a jak już będzie wiosna to chyba skrzydeł dostanę:-D Dzisiaj jeszcze byłam oglądać wózki i naszczęście moje typy się potwierdziły. Brzusi rośnie, a ja jestem taaaka szczęśliwa:)

ALe ślicznie napisane...aż sie tak szczerze uśmiechnełam pod nosem....czasem przy tym zamartwianiu,ganianiu i obowiazkach codziennych zapominamy być poprostu szczęśliwe...
dziki bo ostatnio chodze troche podlamana tym ze duzo przytyłam ...a ludzie sa czasem okrutni i prosto w twarz walą i nie patrzą...a co ich to ...jestem w ciązy i jestem szczęsliwa !!!

Dali moje spanie wynika akurat z duzego braku zelaza..
karolaola super,ze dobrze sie czujesz..ja gdyby nie moja anemia i alergia razem wziete,do tego w tym stanie nasilona..to moglabym bym mowic,ze czuje sie fantastycznie..bo ani razu przez cala ciaze nie mialam nudnosci,wymiotow ani zadnych innych ciazowych dolegliwosci,wiec gdyby nie te dwie 'MOJE' bylabym tak samo szczesliwa jak inne mamuski..a tak to czasami koszmar,przy garach nie moge ustac bo mi czasami tak slabo sie robi,jak ide na zakupy to dluzej niz 15 min w supermarkecie nie wytrzymam bo odrazu jakies dziwne uczucie jakbym miala zaraz zejsc z tej ziemi.Pocieszam sie tylko rosnacym brzuszkiem i tym,ze z malenstwem wszystko ok:-),ale jak tak dluzej pojdzie to bedzie ciezko bardzo.

rybkaaa wlasnie najlepszego w dniu urodzinek..to ci sie ladnie trafilo :-D

Taycia na te kłucia z jednej strony podbrzusza i w sercu spróbuj pobrać magnez. mnie ostatnio też z lewej strony kłuło i magnez pomógł. kiedyś też dostałam super mocną wersję magnezu na kłucie w mostku, jak myślałam, że to serce a okazało się, że to nerwowe i z braku magnezu.

Lemoniada ja niestety, nie bez obaw, ale przyjmuję tę maść z wit. A, bo w zasadzie tylko ona mi pomaga. Lekarz powiedział, że taka ilość nie zaszkodzi i że się tak nie wchłonie. Ale nie wiem sama i powiem szczerze, że się trochę boję. Jednak nigdzie w necie nie ma słowa na temat jej szkodliwości w ciąży.

Rybkaaa sto lat!!! jakoś wcześniej nie załapałam, że to Twoje święto.

reklama
Witam kochane
Ciut późne ale szczere zyczenia wszystkiego naj z okazji naszego swieta. Dzis caly dzień za walczyłam z laptopem, wiatraczek wysiadł i sprzet się przegrzewał juz po 20 min pracy, nie moglam nawet spokojnie poczytać was. Popołudniu mąz rozkręcil sprzęt i wyczyścilismy wiatraczek, teraz wszystko dziala ale ile godzin straconych na walce na rozkrecaniu i potem skręcaniu sprzetu, masakra, ufff
Oli.B jak sie czujesz? Zdrówka zycze kochana i może lec do lekarza.

Co do jakuzzi to nie wskazane jest ze wgledu na te bakterie, jak i na temperaturę wody, jest tam zdecydowanie za ciepla woda, ktora dodatkowo z tymi babelkami moze powodowac skurcze macicy, bo jak wiadomo w ciazy nie wskazane sa zbyt cieple kapiele.
Gratuluje udanych dzisiejszych wizyt i a85 ustalenia daty ślubu :))
Rybkaa wszystkiego naj!!!!
No nic ja jestem dzis juz tak wymeczona ze nie nadrobie co pisalyście do końca, zmykam spać. Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry