• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Zdrowia dziewczyny :)
Marcelina - ja w poprzedniej ciazy calkiem uwolnilam sie od alergii, A ze jestem uczulona na surowe wazywa i owoce wiec bylam przeszczesliwa bo najadlam sie ogorkow, papryki, arbuza i truskawek. Wlasciwie wtedy moglabym jesc tylko surowizne. Dlatego tez prawie nie tylam. A dokladnie 6 tygodni po porodzie czar prysl :-( wszystko wrocilo do stanu sprzed ciazy. Teraz tez jem, surowe ale musze miec duza ilosc calcium pod reka na wszelki wypadek bo roznie bywa. Wszystko sie okaze jak zacznie kwitnac bo na pylki tez uczulona. Mam nadzieje ze Tobie tez sie wyciszy bo co dwa lata trawa kwitnie i pyli (podobno) wiec wypadlo by na ten rok.
Ja sie co do wagi nie wypowiadam ale ostatnio na szczescie stoi w miejscu.

reklama
DZień dobry,

u mnie dzisiaj piękne słoneczko z rana. córcia zawieziona do przedszkola a mama ma labę:-).

Oli B. życzę Wam z całego serca szybkiego powrotu do zdrowia.

Mam jedno pytanie, czy Wy pijecie kawę???

Ostatnia edycja:
WITAJCIE Z RANA KOBITKI!!!!:-)
lenka5-ja przed ciążą uwielbiałam kawkę taka rozpuszczalną lub z expresiku ciśnieniowego a za LATTE to dałabym się pokroić:-D,ale jak zaszłam w ciąze organizm odrzucił :tak: teraz tylko tak raz w tygodniu bezkofeinową rozpuszczalna małą filiżanke wypijam ,nie wchodzi mi specjalnie .Ogólnie nie powinno się pic kawki chyba ,że bezkofeiny rozpuszczalną bo taka z kofeiną to jest dozwolona 1 filiżanka dziennie z tego co czytałam.Kofeina może w większej ilości wywołać skurcze-podobno
Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom:tak:

Ostatnia edycja:
a ja mam jutro rano badanka -oddaje siuśki i będą ze mnie spuszczać krewkę :-D-zobaczymy co tam mi wyjdzie mam nadzieję ,że wszystko O.K .Dziś jeszcze o 16 mam wizytę kontrolną u dentysty niech sprawdzi czy wszystko w porządku;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry