• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Chyba też bym się musiała wybrac, ale tak nie lubie dentystów, że nie wiem czy sie odważę, tym bardziej, że utrzymuje mi sie zwiekszony odruch wymiotny...nawet przy myciu zębów muszę uważać...więc nie wiem jak dentysta sobie z tym poradzi...

Ostatnia edycja:
Witajcie kobietki:-)

Ja dzisiaj już od samiuteńkiego rana na nogach, byłam oddać siusiu i pobrać krew. Do zrobienia miałam morfologię i cytomegalię i wyobraźcie sobie, że położna, która miała mi wypisać skierowanie (żebym miała darmowe) nie wiedziała co to za badanie- cytomegalia:szok:. Tak długo się wahała czy mi je wypisać itd. Ja jej tłumacze, pokazuje wyniki, że w pierwszej ciąży też miałam i wydaje mi się, że to jest dość powszechne badanie, a ona, że jeszcze nikomu tego badania nie wypisała. No myślałam z tego wszytskiego, że to ja pie***ę głupoty, bo tak mnie zdezorientowała. Wkońcu zobaczyła moje poprzednie wyniki i udało się 40zł w kieszeni;) ale źle pozaznaczała na karcie badań i w laboratorium musiałam tłumaczyć o jakie badanie mi chodzi OMG.

No ale po badaniach wybrałam się do lumpexu i kupiłam sobie 2 bluzeczki i wiosenną kurteczko-narzutkę i rampersiki i body dla malucha. CUDO.

Kochane, a było tam tyle pięknych ciuszków dla dziewuszki, a tak mnie kusiły, że już miałam w koszyku, ale stwierdziłam, że narazie unisex, żebym się czasem nie nastawiła na babeczkę, bo wyjdzie siusiak i będzie zonk;)

Ale się rozpisałam, nie chciałam:-D

U mnie taakie piękne słonko...bajka;)

Witam słonecznie po mojej kilkudniowej nieobecności :-)

Nie jestem za bardzo w temacie, ale oczywiście nadrobię zaległości, bo w ogóle nowe tematy się pojawiły- super:tak: Oj będę miała co czytać ;-)

Nim się zabiorę za czytanie mam nurtujący mnie problem i chciała bym się Was poradzić. Mianowicie od około 2tygodni wydobywa mi się z piersi żółta lub przezroczysta wydzielina- to chyba jest siara z tego co wyczytałam. Tylko właśnie wyczytałam również, że pojawia najwcześniej od 20 tygodnia i to mnie właśnie martwi, bo do 20 tygodnia mam jeszcze trochę czasu a ona już jest. Oczywiście nie jest jej bardzo dużo, ale na tyle, że mam plami na staniku, a jak załóżmy chodzę bez stanika to mam mokre plamki na bluzce. Któraś z Was ma podobnie, albo jest obeznana w temacie, bo ja troszkę się martwię :-(

Petunia mi się pojawiło w ostatniej ciąży ok 26 tyg. :-( masakra, bo musiałam już nosić w staniku te wkładki laktacyjne. Jak nie bolą to pewnie to to.

Piotrek śpi, zdążyłam umyć podłogi i kurze pościerać, zaraz się biorę za kopytka :-). Chyba wracam do zdrowia

Ostatnia edycja:
Witam Was kochane skladam spoznione ale sczzere zyczonka an dzien kobiet, niestety nie bylo mnie dluzsza chwile bo lezalam w szpitalu mialam jakas kolke jelitowa ... musze was nadrobic pozniej pozdrowionka dla Was;-)

Cześć byłam w tym szpitalu . Zrobili mi USG i wypisali kartę dla lekarza kierującego . Wszystko generalnie w porządku tylko jak przyszłam do domu to wyczytałam że dzidziuś obwód główki ma 15,10 a obwód brzuszka 12,76 . Czy to jest normalne ze ma głowę większą niż brzuch ?? Ja już wystraszona jestem że jakieś wodogłowie , albo robię z siebie wariata .

reklama
Witam Was kochane skladam spoznione ale sczzere zyczonka an dzien kobiet, niestety nie bylo mnie dluzsza chwile bo lezalam w szpitalu mialam jakas kolke jelitowa ... musze was nadrobic pozniej pozdrowionka dla Was;-)

Saga biedaku mam nadzieję, że już wszystko w porządku ?

gosiek mi się wydaję , że dzieciaczki mają główki większe, takie kosmiczne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry