• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dzięki wielkie Monila :-) u mnie też deszczowo i tak pochmurno

Oli ja jak rozchorowałam się 26.02 tak katar trzyma mnie do tej pory. Oczywiście z dnia na dzień coraz mniejszy ale cały czas jest.

reklama
Monila u mnie koszmar jakiś młody wyje od rana, nic nie je od 2 dni. Rzuca rzeczami ze złości jak mu nie chcę czegoś dać .... zaraz wyjdę z tego domu i nie wrócę ....:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Oli kochana trzymaj się dzielnie..małemu pewnie choroba dokucza.... i musi sie gdzieś wylądować... a moze poprosisz o pomoc rodziców? zeby przyjechali na pare dni do was? to byłoby ci lzej..

witam ranne ptaszki:)

Oli zdrówka życzę dla synka a Tobie cierpliwości:) Moja siostra też dawała 'na siłę' i od razu coś dobrego do popicia. a dajesz na łyżeczce czy w strzykawce?

Monila ja też ostatnio doznałam szoku z tym cukrem! Masakra jakaś! Dobrze,że nie słodzę,hehe

Mal-gosia trzymam mocno kciuki:) O której masz wizytę?

Cześć Dziewczyny!

Oli <przytul> trzymaj się dzielnie i nigdzie z domu nie wychodz ;p

u nas dzisiaj niefajna pogoda, pada deszcz i jest nieprzyjemnie,
moje Malenstwo własnie się rusza :) i mnie laskocze!!!!:))) nie laskocze Was?:))
ja dzisiaj jak jechalam do pracy uswiadomilam sobie,ze biorę ślub za kilka dni :))) muszę zając się organizowaniem :) zaraz będę robić listę :))

a85 własnie miałam to samo pisać ze maleństwo juz sobie fika od rana i łaskocze mnie..:-) hih nio juz za prae dni wesel to musisz wszytko dopiąć na ostatni guzik..a jak tam poszukiwania sukni??

reklama
Cześć dziewczynki! witam się porannie. ale tu ruch dzisiaj...

nie wiem o co chodzi z tym cukrem...
Oli trzymaj się!
a85 to bierz się za planowanie, bo czasu niewiele. super chwile przed Tobą, przypomniało mi się moje oczekiwanie na ten dzień, fajna sprawa. ostatnio byłam u znajomych na ślubie cywilnym, gdzie z boku siedział ich 2-letni synek, tak fajnie z muchą wystrojony kibicował rodzicom, hehe.
życzę powodzenia na wizytach i lecę poczytać o ostatnich. moje usg dopiero 5 kwietnia:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry