• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
haha dziewczyny ja właśnie weszłam na ten wątek aby poinformować Was, żę mój dzieć wczoraj ładnie dawał czadu w brzuszku!. Pierwszy raz tak silne ruchy poczułam. Coś wspaniałego :-)

Pogoda feee ale to chyba tylko dzisiaj taka zmiana, jutro ma być słonecznie bo ja tak chcę!
Jutro wizyta lalalal!:-)

jaskólka no to super jak maleństwo daje czadu w brzuszku..:-) no pogoda nie jest za fajna ale miejmy nadzieje ze jutro bedzie słonko:-) no i powodzenia na jutrzejszej wizycie trzymam kciuki juz od dzis :-D

dzięki dziewczyny,
maggie jeden daję łyżką, bo nie da się rozpuścić (priobiotyk przed antybiotykiem), a antybiotyk strzykawką.
Monila rodzice nie mogą przyjechać, mają w domu dziadka leżącego i on wymaga opieki całodobowej :-(
a85 miłych przygotowań :-)
Idę zrobić sobie śniadanie, póki zasnął i scen nie robi.

Oli a no tak zapomniałam juz kiedyś wspominałaś o tym.. idz kochana najedz sie :-) a morze jak Piotrus wstanie to troszkę lepiej mu będzie i juz nie ebdzie taki marudny głowa do gory:-D

Hej dziewczynki, pogoda rzeczywiście dzisiaj fatalna, pochmurno i w ogóle tak fee..
Oli, pocieszę Cię, że jutro już będzie lepiej jak Piotruś antybiotyk dostaje. Ja Wiki podaje wszystkie leki w strzykawce i w ogóle nie pluje, nawet ohydne antybiotyki wypija, oczywiście krzywi się przy tym, ale pluć nie pluje.
Ja też czuję ruchy, ale jeszcze nieregularnie, raz nawet tatuś wyczuł kopniaka przez brzuch:-)
Za tydzień może wreszcie poznam płeć..:-)

Oli-głowa do góry, życzę dużej cierpliwości
Monila-tobie też życzę siły
a85-wspaniale że już niedługo ślub, cudowny okres
jaskółka-gratki wielkie, cieszę się razem z tobą
a u nas również deszczowo i pochmurnie bleee i przez nic mi się nie chce, doła łapie..
wczoraj oglądałam na necie kołyski :) napewno będę chciała kupić dla maluszka

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
ten tydzień pełen wrażeń:):):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry