• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam z rana
Za oknem ładne słoneczko :)), a ja przy malym sniadanku. Zastanawiam sie czy nie przejść sie potem na spacer i na zakupy. Może zajrzę tez do lumpeksu niedaleko mnie, maja tam często fajne ciuszki dziecięce i to w bardzo dobrym stanie i powiem wam że często firmowe ;-)

reklama
Witam sie:-):-) Mam dzis o 12 wizyte i byc moze poznam juz płeć... Prosze trzymajcie kciuki za mnie bo jak zwykle sie czymś martwie:-(Acha, licze po cichu na synka:zawstydzona/y:ale to i tak nieważne, bede na siebie zła, że sie nakręciłam:wściekła/y: Miłego dnia wszystkim:-)

witam się po weekendzie! mi też pewnie będzie ciężko Was nadrobić po tych dwóch dniach. coś mnie brzuch pobolewa i chyba macica mi się stawia, ze 3 razy mi się tak dziwnie zrobiło wczoraj...

myszka- to trzymamy kciuki na wizycie
lenka- pobolewanie w podbrzuszu chyba wiekszosc z nas teraz przechodzi..nie martw sie ale obserwuj :) Mnie ostanio tak bolało ze nie bylam w stanie chodzic, wyprostowac sie

gratuluje wszystkim przyszlym sierpniowym mamom!! i serdecznie pozdrawiam w ten piekny wiosenny dzien :happy:
a przy okazji sie tez do was zapisze :tak:
mam na imie ania i jestem w 20.tygodniu swojej pierwszej ciazy, wyliczona na 6 sierpnia... od niedawna zaczelam czuc malenstwo... dopiero zadko i bardzo delikatnie, ale i tak to tak niesamowite uczucie! :-) cudo!
chociaz zaczelo mnie troche martwic, ze tak kilka dni cos wieczorami czulam a od przedwczoraj jakos nic... a moze po prostu nie wiem co czuje :zawstydzona/y: powinnam sie martwic? jak to u was z tymi ruchami?

czesc
u mnie dzis piekne sloneczko az chce sie wyjsc na dwor
z samego rana maz znajomej przywiozl mi pelen karton ciuszkow dla maluszka ;o)
a teraz siedze i probuje sie od 15 min dodzwonic do przychodni- prywatnej zeby umowic sie do rematologa juz mi zjadlo 4.30 z konta bo czekalam na polaczenie 7 min a teraz znow zajete beznadzieja, oby tylko udalo mi sie na ten tydz umowic bo to co mam na dloni to jakas masakra a w nocy to plakac mi sie chcialo tak swedzialo drapalam i mialam wyrzuty sumienia

oooo wiecie wypelnilam formularz na ich stronie z prosba o kontakt - wlasnie zadzwonila kobieta i jutro mam wizytke o 17.00 - tak to rozumiem :o)

czas sie ubrac i posprzatac w mieszkaniu przez to ze bylam wczesniej te 3 dn w szpitalu to mam taki balagan, ze szok - szczegolnie lazienka nie moge na nia patrzec ale w sob dalam sobie spokoj zeby czasem nie wrocic do szpitala...

pozniej sie odezwe trzymajcie sie cieplutko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry