• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

cześć :-)

ja też witam się wiosennie i słonecznie :-) ahhh co za piękna pogoda.
ja to się czwartku nie mogę doczekać, najpierw wizytka a potem połówkowe :-) idę Was poczytać.

reklama
HEJ BABECZKI:-)-WITAM RÓWNIEZ BARDZO WIOSENNIE:-).U mnie pogoda za oknem piękna słonko i ciepełko,ale podziwiam ta piekną pogodę tylko przez okno.
Leżę jak kłoda z tą moją krótką szyjką i na dodatek jakieś cholerstwo sie do mnie przyplatało,od piatku podkaszluje a dziś jeszcze zaczeła mnie kratań pobolewać.Biorę różne specyfiki domowej roboty,i z apteki też już doszły-jeszcze tego mi tylko teraz potrzeba abym się na całego rozłożyła.Córa na dodatek od wczoraj na antybiotyku bo ma anginę:-(
Jutro o 14 mam wizytę u mojego gin w sprawie tej mojej szyjki 1cm.okaże sie czy położy mnie do szpitala czy jak?Torbe do szpitala mam juz spakowaną jakby co .
Trzymajcie kochane kciuki :tak:

myszka1987 gratuluję chłopczyka;-)
szuszu co do zazdrości u rodzeństwa to ja mam podobnie jak ty córkę Wiki tylko o rok starsza, zachowuje się tak samo jak twoja, mówi że będzie pomagać przy braciszku, od 1,5 pomaga cioci lub banci przy kuzynie tylko jego ma dwa trzy razy w tygodniu a braciszka będzie miała na codzień - pożyjemy zobaczymy:tak:
Lana powodzenia u lekarza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry