Oli.B
Fanka BB :)
szuszu, ale ten czas leci ;-), tak sobie pomyślałam, że mogłybyśmy się umówić na jakiś plac zabaw z naszymi dzieciaczkami jak się troszkę cieplej zrobi ;-)Ojej..też zaczęłam dzisiaj 20 tydzień:-)
A ja jutro 21
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
szuszu, ale ten czas leci ;-), tak sobie pomyślałam, że mogłybyśmy się umówić na jakiś plac zabaw z naszymi dzieciaczkami jak się troszkę cieplej zrobi ;-)Ojej..też zaczęłam dzisiaj 20 tydzień:-)
szuszu, ale ten czas leci ;-), tak sobie pomyślałam, że mogłybyśmy się umówić na jakiś plac zabaw z naszymi dzieciaczkami jak się troszkę cieplej zrobi ;-)
A ja jutro 21![]()
O to super to blisko mamy do siebie :-) Ja jakoś w 4-5 tyg. ale czas leci choleraOli, dobry pomysł, ja bardzo chętnie, tylko niech się wreszcie przeprowadzę:-) Ty na Żoliborzu mieszkasz? Ja od tego tygodnia Śródmieście;-)
Pamiętam, że na forum trafiłam chyba w 5-6 tygodniu, a tu już półmetek za nami;-)
potem spotkanie z klientami i teraz nareszcie w domku więc mogę troche pobuszowac na kompie. A ja dzisiaj jakis duzy brzuszek mam :-) wreszcie wiadac że w ciązy jestem:-) a nie ze zimowe zapasy tłuszczykowe