lenka5
Zaangażowana w BB
hej, co tu taka cisza...?
widzę, że wczoraj temat przewodni - problemy małżeńskie. może my jesteśmy trochę bardziej wymagające, bo chciałybyśmy mieć rodzinę idealną? i więcej dostrzegamy wad i problemów? ja zauważyłam u siebie silny syndrom wicia gniazda i chciałabym, żeby mój mąż też chciał ze mną budować solidne fundamenty naszego domu i rodziny, a tu co chwilę trach i coś się wali. bo on tego nie ma... niestety z facetami jak z dziećmi!
to sobie pofizolofowałam;-)
Bishopka a skąd wiesz, że masz to rozejście spojenia łonowego, jak to sprawdzić? bo ja mam takie objawy jak Ty i nie wiem o co chodzi, bo niby ciąża nie jest wysoko.
u mnie w ogródku już żonkile zaczęły kwitnąć i forsycja rozwinęła pąki. ja chcę już ciepełka!
widzę, że wczoraj temat przewodni - problemy małżeńskie. może my jesteśmy trochę bardziej wymagające, bo chciałybyśmy mieć rodzinę idealną? i więcej dostrzegamy wad i problemów? ja zauważyłam u siebie silny syndrom wicia gniazda i chciałabym, żeby mój mąż też chciał ze mną budować solidne fundamenty naszego domu i rodziny, a tu co chwilę trach i coś się wali. bo on tego nie ma... niestety z facetami jak z dziećmi!
to sobie pofizolofowałam;-)
Bishopka a skąd wiesz, że masz to rozejście spojenia łonowego, jak to sprawdzić? bo ja mam takie objawy jak Ty i nie wiem o co chodzi, bo niby ciąża nie jest wysoko.
u mnie w ogródku już żonkile zaczęły kwitnąć i forsycja rozwinęła pąki. ja chcę już ciepełka!
Ostatnia edycja:
Może to dlatego, że swoje juz przeżyliśmy, a może i dlatego, że się dotarliśmy :-) w każdym bądź razie jest takie powiedzenie " miłość bez kłótni to jak zupa bez soli" więc się nie martwcie, wszystko się ułoży. Najważniejsza jest tylko "mądra" wymiana zdań, a nie zaczynać się kłócić o rozlane mleko, a kończyć na tym co było miesiąc temu. Ojej wymądrzam się
nie, nie tak to nie miało wyglądać, napisałam tylko moje pierwsze myśli, chęć porady itp.
.Pogoda ładna -słonko świeci tylko wiaterek zimny.Będe uskuteczniać raz w tygodniu w niedzielę taki krótki spacerek na pół godzinki,a tak leżenie plackiem.
nie wiem co przyjdzie, bo to z allegro, ale zamówiłam spodnie rybaczki i dresowe i dwie bluzki, takie ze stópkami i napisem puk puk, na brzuchu :-) A tak kobieta co o niej pisałam kiedyś, co ma ciuszki na allegro to ma naprawdę super rzeczy. Nie wiem czy można wklejać tu linki z aukcji, bo bym Wam wkleiła kurteczkę i taką bluzę dwustronną, co u niej kupiłam.
jest guuupi ale pokażcie mi nie głupiego faceta