reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
kasica ja bym tez zadwonila do szpitala i jak powiedza ze przyjechac to bym przyjechala sprawdzic co i jak...

oj MARCELINA....:angry:;-)ASIACUR u mnie jeszcze sernik zostal i bardzo dobry hi hi

Cześć dziewczynki :)

Bardzo dawno mnie nie było na forum z racji na brak neta i wielu innych powodów i jak dzisiaj w końcu mogłam troszkę poczytać co się tutaj działo to aż mi się lepiej zrobiło.
Spojrzałam na wątek płeć naszych maleństw i aż mnie zamurowało, że już tyle maluszków jest rozpoznanych :))) ale nadal jednak chłopaczki na prowadzeniu.

Co do serniczka ....ZAPRASZAM DO MNIE :)) zostało pół blachy :-D bo my z mężem nie przepadamy a wczoraj teściowa przyniosła.

Postaram się już nie narobić takich zaległości na forum bo tyle stron przybyło od mojego ostatniego pobytu tutaj że nie sposób to nadrobić :(

Neila najlepsego z okazji 1 rocznicy slubu i witaj;-)
Maggie Devi Lemoniada mam tak samo i kg najwiecej chyba z wszytskich forumowiczek co tz odbija sie na moim wygladzie -Slon tak tak wygladam jestem tym faktem zalamana:(
Kasica skontaktuj sie lekarzem koniecznie 3 mam kciuki...

Ja tez witam.. dziewczyny mam pytanie dzis wstalam czuje jakbym miala goraczke jestem mega slaba glowe mam ciezka brak apetytu i temperaature 36 stopni czy to moze byc objaw przeziebienia czy taka niska temperatura sie zdarza w ciazy???/ dodam ze ostatnio mam czesto taka niska temp a moja to 36,5-36,7...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry