reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
cześć Dziewczyny!
Ja znowu tylko tak przelotem!
Przekazuje pozdrowienia od Monili, prosiła żebyśmy wszystkie trzymały kciuki, żeby wszystko było dobrze!Monila dalej jest w szpitalu, za kilka dni jak będzie miała dalej dobre wyniki przeniosa ja do innej kliniki i wtedy powinna się pojawić na forum!
W imieniu Monili dziękuje za wsparcie!!!

U nas wszystko dobrze. Nie umiem się tylko dogadać z Mezem co do imienia dla naszego chłopczyka! Dalej pracuje i nie mam na nic czasu :(
Pozdrawiam wszystkie Sierpnioweczki!:)

Ja tez witam.. dziewczyny mam pytanie dzis wstalam czuje jakbym miala goraczke jestem mega slaba glowe mam ciezka brak apetytu i temperaature 36 stopni czy to moze byc objaw przeziebienia czy taka niska temperatura sie zdarza w ciazy???/ dodam ze ostatnio mam czesto taka niska temp a moja to 36,5-36,7...

Sagaa, niska temp. świadczy o osłabieniu organizmu. Kuruj się i poleż dzisiaj w łóżku.
Jejuuu..chyba zaczęłam dzisiaj 6 miesiąc:szok:
Ciekawe co z Kasicą..

a85- dziekuejmy z apozdrowienia od Monili,a czy mozesz zdradzic z jakiego powdu sie znalzal w szpitalu?? Kurcze jak to sie zmienia, Monila tak dobrze sie czula a tu z dnia na dzien na tygodnie laduje w szpitalu. a co do imienia to miłego urabiania meza zycze :D
sagaa- zalecam dzis duzo odpoczynku dla ciebie :)
kasica- daj znac co tam u Ciebie

Matko jedyna ale się zdenerwowałam czytam i czytam a tu takie numery,normalnie ciary mi przechodzą :szok:
KASICA-TRZYMAM KOCHANA KCIUKI!!!!!!!!!!!!
MAM NADZIEJĘ,ŻE WSZYSTKO Z TOBĄ I MALEŃSTWEM JEST O.K I JESTEŚ W SZPITALU POD DOBRĄ OPIEKĄ.
Monilla-trzymam kochana za Ciebie i maleństwo kciuki !!!!!!!!!!!!!napewno wszystko będzie O.K
DLACZEGO MONILLA JEST W SZPITALU CO SIĘ STAŁO??????????
Co to był za pechowy weekend dla dziewczyn????:-(

Matko jedyna ale się zdenerwowałam czytam i czytam a tu takie numery,normalnie ciary mi przechodzą :szok:
KASICA-TRZYMAM KOCHANA KCIUKI!!!!!!!!!!!!
MAM NADZIEJĘ,ŻE WSZYSTKO Z TOBĄ I MALEŃSTWEM JEST O.K I JESTEŚ W SZPITALU POD DOBRĄ OPIEKĄ.
Monilla-trzymam kochana za Ciebie i maleństwo kciuki !!!!!!!!!!!!!napewno wszystko będzie O.K
DLACZEGO MONILLA JEST W SZPITALU CO SIĘ STAŁO??????????
Co to był za pechowy weekend dla dziewczyn????:-(

Monila jest w szpitalu od 24.03 już:-(
A stało się prawdopodobnie to samo co u Kasicy neistety, ale nie wiem dokładnie..

A85 zwolniej tempo, zycze jednak consensusu w wyborze imienia, pozdrów Monile;-)
Szuszu, Devi dzięuję:-) odpoczywam przed kompem dzis jednynie mam denstyte mam ndzieje ze nie zjade u niego...Szuszu ja tez nie moglam uwierzyc jak szostke z przodu zobaczylam ale szczerze nie miem sie juz doczekac mojego skarba;-)
Kasica wlasnie odezwij sie....

Ostatnia edycja:
szuszu888-dzięki za info o Monilli.
Coś okropnego się dzieje ,jestem strasznie zdenerwowana tą sytuacją:-(.
Mam nadzieję ,że dziewczyny i ich maluszki są pod dobrą opieką i wszystko będzie O.K I SZYBKO WRÓCĄ ZDROWE DO DOMKU.

kasica88 Monila Trzymajcie sie mocno !!!
Witam poniedziałkowo
biggrin.gif
Czytałam Wasze rozterki wagowe i aż mi ulżyło
biggrin.gif
myślałam, ze tylko ja niczym spychacz pochlaniam wszystkie łakocie a rzeczy "bardziej dobre" odstawiam na kiedyś
laugh.gif
Tylko, że moja waga sprzed ciąży już pozostawiala wiele do życzenia, a teraz jeszcze dołoże, ąz wstyd
embarrassed.gif
Pocieszam sie slowami " w ciąży jestem, wolno mi"
biggrin.gif

Szuszu chyba mamy ten sam ermin porodu, bo ja tez zaczynam dzis 6 m-c.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry