reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
mal-gosia- dobrze ze lekarze dają wam skierowanie na badania. Ja mam wizyte dopiero 9.05 czyli w 25 tyg ciąży. i dopiero wtedy dostane skierowanie na te badania... jeszcze sobie troche poczekam :/

małgosia- a lekarz na skierowaniu nie napisał jaka dawke masz dostać, ja miałam 75 g

a ja dzisiaj ide na pierwsze zajecia gimnastyki dla kobiet w ciązy /nie mylic ze szkola rodzenia, bylam przy pierwszej ciązy po to by dowiedziec sie od fachowej strony pielgnacji maluszka warto polecam a reszty oddychania itp. nie musialm sie uczyc bo mialam cc zreszta tak i teraz mnie czeka cc/ ma byc pilates i cwiczenia poprzez taniec :-D moze bedzie taniec brzucha bo juz odpowiednia wielkośc jest :tak: moze przez to bede miala w przyszłosci mała tancerkę:-)

do usłyszonka

Ostatnia edycja:
Karolap trzymam kciuki by sprawy rozwiazaly sie po waszej mysli :))
Glukoze robi się na czczo , jedzenie może zaklamać wynik i rzeczywiście mozna sobie wziąśc cytrynę i dodac kilka kropli by glukoza nie byla taka mdla.
No a ja dzis normalnie mam dobrze mój maż obiadek zrobil, a ja wypoczywam ;))

reklama
Karolap trzymam kciuki,żeby się wszystko udało...

biedroneczka uważaj na siebie...

A ja dzisiaj odebrałam badania i mam w moczu białko i liczne bakterie:( Jutro wizyta więc się wszystkiego dowiem...W ogóle mnie coś dzisiaj kuje w brzuchu w różnych miejscach i jest on strasznie twardy:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry