Dzień dobry
Dziękuję Wam ogromnie za życzenia
Wczoraj oczywiście jak już usiedliśmy na sali to od razu mi się chciało buczeć, normalka
Ale w ogóle śmiesznie było. Jedna moja siostrzenica cały czas wołała do mojego M. 'wuju' i próbowała zagłuszyć panią urzędnik, dopiero smok ją uspokoił a druga przyszła do niego na kolana
Na przysiędze się trochę denerwowałam i z tego wszystkiego założyłam M. obrączkę na lewą rękę
W sumie to sam mi ją wystawił
Po uroczystości obiad w restauracji a później przyjechaliśmy do domu żeby dzieci się wygoniły po ogrodzie. Było skromnie ale baaaaardzo miło
Widzę,że rozpisałyście się o atrakcyjności w ciąży. Ja czuję się mega nieatrakcyjnie,a jak zobaczyłam wczoraj swoje zdjęcia to już w ogóle się załamałam. Taka nalana jestem cała. No ale cóż, traktuję to jako stan przejściowy. A nigdy nie potrafiłam zrozumieć kobiet w ciąży ,które narzekały na swoją figurę. Jak widać punkt patrzenia zależy od punktu siedzenia
Miłego dnia
Dziękuję Wam ogromnie za życzenia
Wczoraj oczywiście jak już usiedliśmy na sali to od razu mi się chciało buczeć, normalka
Po uroczystości obiad w restauracji a później przyjechaliśmy do domu żeby dzieci się wygoniły po ogrodzie. Było skromnie ale baaaaardzo miło
Widzę,że rozpisałyście się o atrakcyjności w ciąży. Ja czuję się mega nieatrakcyjnie,a jak zobaczyłam wczoraj swoje zdjęcia to już w ogóle się załamałam. Taka nalana jestem cała. No ale cóż, traktuję to jako stan przejściowy. A nigdy nie potrafiłam zrozumieć kobiet w ciąży ,które narzekały na swoją figurę. Jak widać punkt patrzenia zależy od punktu siedzenia
Miłego dnia
no cholera! Dywan jest ciężki. Żeby tego było mało powiedziała żebym sobie wzięła sama dywan który mamy od niej wziąć:| A potem trafie do szpitala od dźwigania i nikt nie będzie wiedział czemu. No niestety ja wole dmuchać na zimne.