• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dajcie mi trochę czasu:) Jak to mucha mówi, muszę najpierw ochłonąć i przetrawić i później coś wkleję:)

Szuszu czuję się tak samo jak wcześniej. My już mieszkamy ze sobą ponad 2 lata więc jak na razie nie widzę żadnych zmian:)

reklama
Ale mi sie nie chce pracowac, a w domu tyle roboty i nauki i do tego weekend ma byc nie ladny..nawet sie na balkoniku nie wyleze
th_0girl_hysteric.gif

Wczoraj bylam u promotorki, wstpenie zaakacpetowala cala moja prace i mowi ze jestem w magicznej piatce osob ktora na 100% bedzie broniła sie w czerwcu :) Powiedziala tez ze w zwiazku z moim stanem bede mogla wejsc jako pierwsza na obrone i chyba to wykorzystam...wezme komisje na litosc no i sama bede sie krocej stresowac
uczen.gif

maggie-super ,że wszystko się udało :-)
cokies-co się dzieje dlaczego gin stwierdził,że możesz szybciej urodzić?
anna2101-masakra tyle czekałaś a te prosiaki odwołali wizytę:-(współczuję
Karolinkaz-sorki ale Twoja babcia to chyba jest trochę niepoważna-chyba zdeka ja poniosło zapomniała ,że jesteś w ciązy czy jak?
A ja jutro wchodzę w
7 miesiąc !!!!!!!!!!!!HURAAAA!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
MAGGIE super ze mialas fajny slub, i na pewno wzgladalas pieknie, nie gadaj glupot!

COKIES a ma jakiej podstawie gin stwierdzil ze jest takie zagrozenie? mam nadzieje ze wszystko bedzie ok!

MALGOSIA no mi tez od wczoraj niedobrze, ale czasem swierza miete pije i chyba nie ma przeciwskazan...

KAROLINAZ dobrze ze jednak udalo sie miec usg! a co do dywanu, ja bym tez odmowila!!!

LANA- nie strasz, że już 7 miesiac nam sie zbliża...szok!!! Chyba trzeba przyspieszyc zakupy i remonty
mal-gosia- czy łagodniej to nie wiem ale chyba nie musi miec takiej objetosci :/ a potem nie masz tylu zagadnien do nauki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry