• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

devi, no tylko Ty już stoisz jedną nogą na obronie, ja jeszcze w szczerym polu, właśnie piszę trzeci rozdział(z 4) a idzie mi jak krew z nosa, co można chyba wywnioskować po mojej aktywności tutaj :D:D
mal-gosia, może gdybym znała dokładniejszą datę to bardziej bym się zmobilizowała :)

reklama
hej,

ale się nan naukowców ujawniło.....same obrony :-). To trzeba kciuki trzymać :tak:. Ojj ja to już mam dawno za sobą.......znaczy wiekowa jestem :-D.

Lana 7 miesiąć szok :szok: ale zleciało !!!! Ja zaczynam w środę następną......
A w weekendzik remoncik właśnie, zamawianko mebli......bo faktycznie czas zapindala.....

Maggie super, że impreza udana. A foteczkę choć 1 czy 2 nam wklej........nie ma to jak ciekawskie kobitki :-D nie przegadasz :-D. Ja pamiętam swoje wrażenia jak się w południe obudziłam (bo się kładlismy chyba o 7 po weselu) i tak się obracam i sobie myślę.....o kurde toż to leży MĄŻ........takie dziwne uczucie, że teraz to już tak na poważnie, nie ma zmiłuj :cool2:.

A co do siary.....na razie ani widu ani słychu. Z F. też była susza. A żeby było smieszniej przed ciążą miałam po naciśnięciu cycka kropelki mleka i nawet łykałam na to tablety jakieś......a teraz nic, nul, zero :/

Ostatnia edycja:
Witam w ten piekny dzionek :-)
Ja tez sobie uświadomilam że powoli trzeba wszystko sobie w domu organizowac, 6 miesiąc, w sumie niby jeszcze mam czasu ale cięzko mi siebie sobie wyobrazic latajacej w 8-9 miesiącu z duzym brzuchem i kregoslupem po operacji w ten gorac po sklepach czy urządzajacej kacik dla malestwa. wtedy to ja chyba tylko wypoczywac będe :tak:
Dzis zapuszczam juz 2 pranie bo tak ładnie to szybko mi na balkonie poschnie

Magie super że wszystko sie udalo jeszce raz wszystkiego naklepszego wam zycze i czekamy na fotki jak ochloniesz ;)

Dziewczynom ktore bedą sie bronić zycze juz teraz powodzenia i bede trzymac mocno kciuki, wiem jak ja sie stresowalam jak kilka lat temu się bronilam, a teraz stwierdzam że to nie bylo wcale takie trudne, no ale teraz to wiadomo inna perspektywa jak sie przez to przeszlo :))

No ładnie właśnie się dowiedziałam że koleżanka której wczoraj nie było w pracy leżała w domu miała straszne mdłości i biegunkę, a dzisiaj kolejnej nie ma bo też w domu leży, więc moje wczorajsze mdłości to pewnie jakiś wirus był w sumie szybko przeszło mam nadzieję ze nie zaszkodziło to małemu

reklama
Witam
Troszkę mnie tu nie było a tyle naszkrobałyście że szok.
maggie wszystkiego naj, naj, najlepszego na nowej drodze życia, dużo miłości
champagne10.gif
szuszu dobrze że już z szyjką w porządku

U mnie przy pierwszej ciąży moje dodatkowe kilogramy mi nie przeszkadzały czułam się ładnie, a teraz liczę każdy dodatkowy kilogram chociaż przybieram tak samo jak wtedy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry