Witam sie i ja;-)
Maggie teraz dopiero zycze Ci wspanialych chwil z mezem zawsze duzo sloneczka i jak najmniej zmarwtien:-)
Susumali ja tez dzis mam jakies rewolucje zoladkowe i bliskie spotkanie z kibelkiem a ponad 2 michy mialam spokoj;/
Wszystkim babeczkom zycze napisania, dokonczenia , nauczenia i obronienia sie!!:-)
Shadow chyba bym nie ryzykowala...
Szuszu mam nadzieje ze poczujesz sie lepiej kurde jak nie szyjka to jakies skutki tabsow biedaczka...
Sylvi mam nadzieje ze u Ciebie wszystko ok??
Lana ja zaczyna w niedziele & miesiac masakra jak to przelecialo
Cokies mam nadzieje ze przedwczesny porod nie oznacza bardzo wczesnego i jaki tego powod??
JJ zycze udanego remontu
Karoinkaz Twoja babcia troche niepowazna;/???
Biedroneczka ja tez tak uwazam trzeba juz wszytsko powoli szykowac teraz patrze wszytskie moje znajome maja cos nie tak i albo loduja niespodziewanie w szpitalu albo w domu i sa nieprzygotowane a to chyba najgorsze co moze byc ja nawet koszuli do szitala nie mam w razie
W;/
Anna niezle ja to bym chyba zdebiala po takim telefonie a pozniej wybuchla jak mina... dobrze ze poszlas gdzie indziej:-)
Co do siary nie zauwazylam zeby cos mi wyciekalo...
mnie zgaga nie chce przejsc a wrecz sie nasila, maly ma moj czkawke tez jakos z 2 razy do dnia czasem w ogole nie czuje:-) caly czas zabiegana jestem i jakbym miala wsyztslo opisywac strony by mi braklo

milego popoludnia moze pozniej wpadne