• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
LANA jestem zapobiegawcza trochę.. znalazłam miesiąc temu opiekunkę dla Li na pół etatu i przychodzi mnie trochę odciążyć (właściwie to była po to żebym pisała prace dyplomową). No ale nie jestem przekonana do tego, żeby była np. 10h ze mną - po 1 średni komfort dla mnie, po 2 pieniądze (chociaż docelowo ma zajmować się dwoma bajbusami po macierzyńskim jak wrócę do pracy). Moi rodzice zapracowani, teściowie daleko (chociaż już wolę opiekunce zapłacić, niż teściową mieć na głowie:D). Muszę pomyśleć jak to zorganizować.

Szuszu, nie mam pojęcia skąd. W sumie nie zapytałam nawet co mogło być przyczyną - ale tak sobie myślę, że z Li mi na końcówce mówili, że organizm sobie z ciążą średnio radzi, nie wiem czy to nie mój urok - rodzić wcześniej.
A tabletki, póki co luteina, duphaston no i no-spa forte. Zostawiamy tak, bo w sumie pomogło i zobaczymy co dalej.

Witam
Mucha dobrze że u ciebie wszystko ok, mimo wszysto oszczędzaj się choc z mala zapewne bedzie trudno.

Tak mowicie o porodach, że sama nie chce narazie myslec, a co do znieczulenie to nie polecam ogolnego, przechodzi przez lożysko do maleństwa, z zewnatrzoponowym tak nie ma. Wiec dla zdrowia malenstwa lepiej jest brac zewnatrzoponowe, no chyba ze nie ma wyjscia. No i po ogolnym czlowiek jest niestety zamroczony i po zakonczeniu zabiegu jeszcze spi. W wielu szpitalach nie kroja cie na twoich oczach masz maly ala parawan z materialu, wiec widoku flakow nie ma co sie obawiac ;))

dobranoc Saga !

a ja z innej beczki i też się żegnam.. czy wracając ze szpitala taka podróż klimatyzowanym samochodem jest bezpieczna? mąż np. w swoim samochodzie wyłączyć nie może a mnie to dziwnie pasuje takie zestawienie - niemowle + klima.. chyba, że ustawiona na 20 stopni..ale to dalej przecież klima..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry