reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
shadow, wcale nie jest powiedziane, że 1 raz:-D :-D

Nie wrzucę bo osoby 'mi życzliwe' miałby powody do dyskusji na jakichś 'wątkach zamkniętych' :-D

Witam się i jak. Kraków za chmurą ale nie pada. Ja już po śniadanku. Dzisiaj mi strasznie smakowało i zjadłam z takim apetytem. A teraz kawa mnie woła... zasypiam.
Pflaume- ja nic nie odstawiam przed badaniami. Tylko teraz odstawię dowcipne tabletasy przed pobraniem nowej cytologii i próbki na posiew
Boshoka- kciuki zaciśnięte
Dominic- zdrówka życzę. Wstrętne te choróbska. A my takie bezbronne.
Szuszu- kochana gratulejszyn. Ekstra:) Takie sukienki zawsze pięknie się prezentują. Jak brałam ślub to na takie cudeńka patrzyłam przez szybkę jak mały smyk na cukierki. Jestem z metra cięta i mogę sobie o takich tylko pomarzyć. Pewnie będziesz wyglądać zjawiskowo i oby w urzędzie udało się wszystko załatwić bez problemu.

O i ta II jest super, ale trochę chyba za bardzo odjazdowa na cywilny;-)

ta mi się bardzo podoba, szuszu przecież na cywilny spokojnie może być taka wieczorowa, elegancka ;-)

aż sie rozmarzyłam i wróciłam wspomnieniami do swojego pięknego dnia... Szkoda, że taka chwila spotyka Nas tylko raz w życiu.

a kto powiedział, że może się zdarzyć raz ??? :-D :-D

Ale mam dziś humor, już dawno takiego nie miałam :-D

reklama
Do góry