reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Flower- piękna ta twoja sukienka no i figura. Ale jak to zwykło się mówić ładnemu we wszystkim ładnie.:)
No i skusiłam się zrobiłam sobie cappuccino i teraz sobie popijam. Mocna jest jak pierun... pewnie serce zacznie mi zaraz walić jak oszalałe. Może to mnie pobudzi do ruszenia tyłka. Maszyna do szycia się kurzy a ja mam takie zaległości w szyciu...

reklama
Mojemu Ł. na 1 rocznicę podarowałam lot samolotem- takim małym. Tylko on i pilot. Ale miał radochę. A wspomnienia niezapomniane.
A na ostatnią roczniczkę załatwiłam mu pakiet na strzelnicy (takiej w plenerze) - strzelał sobie z różnych broni, ostrą amunicją:)
A na inne dostaje ode mnie różne różności do roweru od ciuchów do sprzętu -typu kamerka na kask- bo to jego konik.

sagaa- ja tez teraz sie glowie nad prezentm dla mojego P. na poczatku czerwca mamy 10 lat naszego związku, zaraz potem pierwszy Dzień Ojca i nasza 4 rocznica ślubu...a w tym roku pomysłów brak, jak cos wymyslisz to daj znac :)

flower- świetna figurka przedciazowa :)
ja nie lubie podziwac swojej figury w sukni slubnej bo od tego co mam teraz barkuje mi jeszcze 5 kg do tego co mialam w dniu slubu :/

mój mąż jest pełnym sercem kibicem Cracovii - więc wykupiłam bo (akurat był na którymś z gruponów czy gruperów) na kolację dla dwojga w takiej eleganckiej restauracji, która mieści się w kompleksie stadionowym. Niestety się przeziębiłam więc siedzieliśmy w domu - tylko znajomych zaprosiliśmy na grilla (z powodu deszczu zrealizowany w piekarniku). W sumie rocznicę spędziliśmy w gronie naszych bliskich a nie we dwoje ale było bardzo przyjemnie - sprzyja nam data na takie imprezki czyli 1 maj

Witam się:-D
Czemu więcej nie nabazgroliłyście? Trzeba było dowalić już z 10 stronami:rofl2:

U nas też pochmurno ale ciepło chyba:-)
Superanckie te suknie które pokazywałyście!
A dziewczyny na Swoich ślubach jeszcze lepsze! Piękne te suknie miałyście:tak:

A ja nawet nie myślę jeszcze o ślubie, na razie mnie nie ciągnie- chcę żeby moja mała Lala za 3 latka niosła mi welon do ślubu:-D

A co do prezentu dla mężulka? To nie mam pojęcia zawsze mam z tym problem jak zbliża się jakaś okazja:confused2:

tez sie rozgladam za jakas gruponowa meska okazja. a na kolacje to niech on mnie zaprasza (choc przez 3 ostatnie lata mu sie to nie zdarzyło :( malo romantyczny moj facet jest )

Karolinka- jak nastawienie przed jutrzejsza wizyta w szpitalu??

tez sie rozgladam za jakas gruponowa meska okazja. a na kolacje to niech on mnie zaprasza (choc przez 3 ostatnie lata mu sie to nie zdarzyło :( malo romantyczny moj facet jest )

Karolinka- jak nastawienie przed jutrzejsza wizyta w szpitalu??

Staram się o tym nie myśleć:-D Po co się stresować? :tak:

reklama
Do góry