• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Jak już wsadzę mu tego arbuza pod koszulę (muszę pomyśleć o jakichś pantalonach co by arbuza utrzymały) i wbiję mu gwóźdź w kość ogonową to wstawię tu foty:-D

:-D :-D

A wracając do wczorajszego tematu PREZENTÓW mój K ma urodziny. A ponieważ pije tylko kawę hektolitrami to mam dla niego taki prezent Internetowy sklep z kawą Pożegnanie z Afryką - Kawy - Kawa tradycyjna Kopi Luwak - najdroższa kawa świata

ciekawe jak mu będzie smakować kawa z tyłka Luwaka ???? :-D

"Powstaje z ziaren przetworzonych przez dziko żyjące zwierzę z rodziny łaszowatych nazywane łaskunem (Paradoxurus hermaphroditus)."

HAHAHAHA:-D

Jak to ładnie brzmi "przetworzonych":-D

Wiecie, że ja nie mam tego paska na brzuchu :szok: No może jakiś minimalny i ledwo widoczny.

Kurde zaraz robię młodą duszoną kapustę, ależ mi się nie chce..

ja też nie mam paska. A zaczyna wam się wypychać pępek? A właśnie masz jakiś dobry przepis na taką kapustkę. Tam skąd pochodzę jakoś nie było to daniem popularnym ale od kiedy mieszkam w krk to mi posmakowało i nie umiem tego robić.

reklama
Idę się wyszorować przed wizytą. Właśnie zjadłam obiadek- raczej wchłonęłam. Tak mi się nie chce nic.... jeju. Dobrze, że mam usprawiedliwienie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry