• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Kasica serdecznie gratuluję Synusia i super, że się wszystko dobrze skończyło, ani się obejrzysz i będziesz miała Grzesia przy sobie w domku:))

Mała odczep się od szyjki Ci mówię, czas na kopanie tuneli nadchodzi ładnych "kilka"miesięcy po urodzeniu i w piaskownicy, także jak przystało na młodą damę bardzo proszę sie opanować i nie rozkopywać Matki:-)

reklama
PINDZIA nie kop szyjki MAMY!!! owszem kopac mozesz ale za rok, dwa pilke, mamusia Ci na pewno kupi tylko JEJ teraz nie kop KOCHANIE!

ale sie obkupilam w POLSCE- drozdzoweczki, pieczywko, jogurciki, ogoreczki malosolne (he he byla o tym mowa) , slodycze (jejku wlasnie zjadlam 2 drozdzowki i otwieram wafelki familijne...:szok::zawstydzona/y:), ogoreczki malosolne no i kiszone, pare gazetek, zelazo na 3 mce, prenatal na 6mcy itp itd UWIELBIAM POLSKIE PRODUKTY!!
humorek jak najbardziej mi dopisuje bo pije tez wlasnie niemiecko piwko bezalkoholowe z polskim soczkiem malinowym, niech zyje zjednoczona Europa he he!!!

Ostatnia edycja:
Kasica gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i małego Grzesia. Nie maiłyśmy okazji się jeszcze poznać ale teraz pewnie to nadrobimy.

Przy "przetworzonych" ziarnach wymiękłam:-)

Anulek ja jutro jeszcze odpuszczę sobie szkołę. Jestem ciągle siedliskiem zarazków i boję się, że którąś z Was zarażę.

dziękuje kochane, jak znajde chwilke to opisze wszystko. ale narazie czekam mnie jeszcze jeżdżenie do malucha, bede was informowac na bierząco. Przynjamniej bede sie starać:-)
dozobaczenia:-)

Kasica- szok normalnie, gratuluje ci maluszka i dobrze ze z Grzesiem już ok, tylko mi szkoda bo pewnie i ty bidulka się stresowałaś i mały też.

reklama
Ja sobie wymysliłam dziś robote :wściekła/y: rozmrazanie zamrazalki, milo trwac kilka minut a bujałam sie z nia dwie i pół godziny. Ale moze bede miala spanie w nocy, bo tej nocy to przestałam pol w oknie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry