• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Patrzyłam jak panowie zamiatają cpn :-D i czesc smieci wsypuja do studzienki tzw. burzowki :szok: ale byla 3 w nocy, nie chcialam sie drzec.

Ty to masz zajęcie na noc:)

A ja wczoraj byłam na babskim wieczorze , wróciłam ok północy do domu i dostałam ochrzan od mojego M. ,że kobiecie w ciąży nie wypada tak długo siedzieć w knajpie:)

O to balowałas, to i spanie mialas dobre :-) ja nie mam jakos ochoty wyłazic, moze dlatego, że czuje sie jak juz wczesniej rzeczona slonica :-)

Fakt, smród fajek byl nie do wytrzymania. Maggie byłas, i przynajmniej miło spedzials czas. ja to nie wyłaże i sie nudze w domu.
Wystawilam na allegro łóżko po mojej Karoli i chyba pójdzie, zainteresowanie dość spore. Bedzie na karuzelkę :-)

he he MARCELINA przejdz sie do dobrego warzywniaka to zobaczysz czy wszystkie wykupilam;-);-);-)ale nie powiem, obiecalo sie 70km pociagiem jechac he he...

BISHOPKA ja rozmrazalam zamrazalke wczoraj, tez mialo to niby zajac max godzina a zajelo 3 bo tyle bylo lodu ze ho ho

MAGGIE fajne takie wyjscie, ja ide jutro z wieczora z kumpela na lody, jak pogoda to na zewnatrz a jak nie to w dobrej wloskiej lodziarni:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry