• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

maggie- widziałm na Gruponie ze sie Mielno pojawiało, ja w pon. na gruprze kupiłam 3 dni w Mielnie bo tez mi sie morza chciało :) Mam nadzieje ze dam rade cala Polske przejechac . Ty z Krk to musisz bardziej kierunek Trójmiasto obrac...wczoarj było coś z Jastrzebiej Góry

ale dziś ładna pogoda :)

Widziałam, ale to dalej daleko... Mój M. powiedział,że boi się ze mną taki kawał jechać bo nie daj boże zacznę rodzić...
Chyba jednak trzeba wybrać góry.... Jest oferta do Krynicy to może tam pojedziemy...

reklama
Hej dziewczynki:-)
Upał masakryczny, dla mnie już za gorąco jest:eek:
Nie wyspałam się, Wiki w przedszkolu, a mnie czeka dzisiaj sprzątanie balkonu.
Na śniadanie zjadłam młodą kapustę, hahaha:-D

kapusta na śniadanie to tylko w ciąży się może zdarzyć:)

a ja uwielbiam taką pogodę. Muszę wystawić nogi na balkon bo ubrałam sukienkę i białe jak ściana...

Dobra,kończcie już pisanie bo muszę sprzątać a tak to nie oderwę się od laptopa:)

kapusta na śniadanie to tylko w ciąży się może zdarzyć:)

a ja uwielbiam taką pogodę. Muszę wystawić nogi na balkon bo ubrałam sukienkę i białe jak ściana...

Dobra,kończcie już pisanie bo muszę sprzątać a tak to nie oderwę się od laptopa:)

Maggie, ja i bez ciąży zjadam np żeberka na śnaidanie, także u mnie to hmmm...norma:-)
Za to nie jadam kanapek, a w ciąży je pochłaniam:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry