• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
moja przyjaciółka która obecnie mieszka w Irlandi ma jutro cesarkę i normalnie ja już rodzę razem z nią :-D jestem taka przejęta a jutro to chyba w gacie narobie z wrażenia :-Da między nami jest tylko 9 tyg. róznicy-ale to szybko zleciało.Dzisiaj będziemy rozmawiały na skypie ostatni raz razem z brzuszkami :tak:a już jutro ona będzie tulić swoją Julke w ramionach :tak:-normalnie mniodek:-)

Dzień dobry po raz drugi:-)
Ja mam w d... juwenalia, ja chcę spać. Zaśnięcie z zapchanym nosem, bolącą ręką, brzuchem i męczącym kaszlem jest nie lada wyzwaniem a tu nagle wpada Muniek na scenę i wszystkie wysiłki szlag trafia. I dzięki Oli za rady, kupię szersze łóżko niż planowałam.

Akutan jak bedziesz w białymstoku to zapraszam do siebie w okolice na kawke :)) Lana jak ja Ci zazdroszcze ze mieszkasz nad morzem, mimo ze jak jestem co roku to pogode mamy do bani. Mi jak lekarz nie zabroni i bedzie wszystko oki to 30 z M pojade do wrocławia na 4 dni on na szkolenie a ja na zwiedzanie, bo jeszcze nie bylam :))
Ja z kolei zostalam dzisiaj obudzona przed 6 przez zabijana swinke i od tej pory buszuje na allegro. Udanego dzion ka zycze

aankaa84-ja natomiast zazdroszczę wszystkim którzy mieszkają w górach :-).
Człowiekowi to sie nie dogodzi chociaż by się na rzęsach stawało:-D

Witajcie :-)
U mnie upał, a ja juz zrobiłam wszystko co miałam do zrobienie, wieć zaś nudny dzień. Na szczęście Mati nie poszedł do szkoły, bo coś chory jest :-(- będe miała do kogo buzie otworzyć.
Na twardnienie brzucha mój gin powiedział, że jak twardnieje on na 2-3 sekund i nie śa to regularne twardnienia ( mniej niż 5 w ciagu godziny) to tylko zwiekszyc magnez ewentualnie nospe forte ( ja juz biore 3x1, wiec zwiekszyl mi magnez do 2x1). I mówił też, że przy chodzeniu napinaja sie wiezadła macicy i dlatego twardnieje, zwłaszcza jak sie człowiek szybko podniesie. Mysle, że nie ma czym sie martwic, ale wiadomo, że każda ciąża jest inna i należy zasięgnąć porady lekarza. :-)

Dzień dobry Kochane :)

dominic tak się właśnie zastanawiałam skąd te hałasy, ale u nas po zamknięciu okien nic już nie było słychać... współczuję Ci, bo juwenalia mają potrwać do niedzieli...stopery do uszu może kup??

Dzionek zapowiada się pięknie, a ja kończę pranie ręczników i pieluch, na weekend zaplanowałam pakowanie torby szpitalnej:-)

aaaaa, dzisiaj szkoła rodzenia - gimnastyka, jakieś ćwiczenia oddechowe do porodu... a wieczorem trochę przyjemności, usiądę za kierownicą(uwielbiam) i pomknę do tesco, bo jest promocja chusteczek dla niemowlaczków i w ogóle jakieś tam fajne ceny na akcesoria dla Maluszków dali...

reklama
maggie- widziałm na Gruponie ze sie Mielno pojawiało, ja w pon. na gruprze kupiłam 3 dni w Mielnie bo tez mi sie morza chciało :) Mam nadzieje ze dam rade cala Polske przejechac . Ty z Krk to musisz bardziej kierunek Trójmiasto obrac...wczoarj było coś z Jastrzebiej Góry

ale dziś ładna pogoda :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry