reklama
o to super, nawet bym nie pomyślała, że jednak nas tu troche
czyli czekamy na wiosnę i się widzimy. Tylko każda mama musi napisać skąd dokładnie co obierzemy ten środkowy punkt
a może i inne mamy będą przejazdem i się dołączą
neilaaa
Fanka BB :)
Melduję że jestem co prawda nie ze śląska ale z Zagłębia Dąbrowskiego i również jestem bardzo chętna na spotkanie 
biedroneczka1980
Witam sie z rana
Ja własnie przy herbatce, dziś muszę wreszcie zrobić porządki w domu bo w weekend mamy gości.
Mialam dziś jakies straszne sny o zabijaniu jakiegos słonia, który w dodatku miał jakąś zarazę czy coś, horrory normalnie mogłabym pisac na podstawie snów, albo jakies filmy SF. Jeszcze mąż wychodząc do pracy dziś narobił takiego hałasu że zbudzil mnie o 6.30 i tak juz nie śpie od tej godziny
(
Ja własnie przy herbatce, dziś muszę wreszcie zrobić porządki w domu bo w weekend mamy gości.
Mialam dziś jakies straszne sny o zabijaniu jakiegos słonia, który w dodatku miał jakąś zarazę czy coś, horrory normalnie mogłabym pisac na podstawie snów, albo jakies filmy SF. Jeszcze mąż wychodząc do pracy dziś narobił takiego hałasu że zbudzil mnie o 6.30 i tak juz nie śpie od tej godziny
Ja równiez Witam 
biedroneczka- mam to samo
jakies dziwaczne sny mi sie snia i czasami budze sie w nocy cala spocona ze strachu...
Mnie obudzila ciotka o 6.30
ale na szczescie znowu udalo mu sie zasnac i z 20 minut temu wstalam 
Jak tam sie dzisiaj czujemy ?? duzo paczkow zjedzonych??
biedroneczka- mam to samo
Mnie obudzila ciotka o 6.30
Jak tam sie dzisiaj czujemy ?? duzo paczkow zjedzonych??
dzień doberek
ja tez włąsnie przy herbatce z cytrynka i sokiem
wcinam pączusia ;p hihh zostały z wczoraj to ktoś to przeca zjeść musi
do 2;30 czytałam ksiazke bo zasnac nie mogłam....;( no i myslaąłm ze rano pospie a tu nic z tego malenstwo głodne i wstawac trza
hihih i jakoś wogole spac juz nie moge
ojj biedroneczka ja tez musze sie wziasc za ogarnianie mieszkania ale to jutro bo mezusz wraca juz do pracy
no to widzę ze twój mężuś ładna pobudkę Ci zrobił..<przytul>.. miłego dnia
anna2101 ja zjadłam wczoraj 3
hihh
anna2101 ja zjadłam wczoraj 3
reklama
LANA
Witam z rana-córa do szkoły powędrowała to ja do Was zasiadam z herbatką z cytrynką i jogurcikiem a na boku jeszcze czeka kabanosik gdyby mnie za chwilę przypiliło 
Moje maleństwo to tak fika ,że codziennie rano tak około 6.30 już czuję ,że daje znać o sobie jakiś ten mój dzidź bardzo ruchliwy
z tygodnia na tydzień jest bardziej żwawy
Słonka u mnie zero :-( jakoś tak ponuro za oknem-bleee!!!!!

Moje maleństwo to tak fika ,że codziennie rano tak około 6.30 już czuję ,że daje znać o sobie jakiś ten mój dzidź bardzo ruchliwy

Słonka u mnie zero :-( jakoś tak ponuro za oknem-bleee!!!!!