reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Jakoś nie umiem się tu do Was przebić tyle piszecie:)

karolap5 Jak to się mówi: Jak dają to brać, a jak biją-uciekać:-D

Ja niestety nie mam od kogo odziedziczyć rzeczy dla maleństwa, więc rozpocznę ten proceder. A tak jak mówicie wydatki nie małe, ale naszczęście wózek kupują dziadkowie, drudzy też pewnie się zaoferują, no i już niedługo po II prenatalnym zaczynam ZAKUPY, żeby nie wszystko na raz:)

Dziewczyny ja już też czuję mojego bąbelka. Dobry tydzień będzie, ale tylko wieczorami jak już leżę w łóżku. Taka gąsieniczka mi w brzuchu wędruje.

reklama
jejciu ciekawe kiedy ja poczuje pierwsze ruchy:) a ja właśnie objadam się kisielem wiśniowym..;):) hih wiem wiem to nie pora na takie jedzenie ale cóż poradzić..;)ciekawa jestem ile przytyłam..;) bo moja waga to coś oszukuje..;) hih

hih niom dziś jakoś wyjątkowo nie chce mi się spać..;) bo normalnie to zawsze już o 20 padam ..;) smacznego:)

;) no to trzeba by było kiedyś zebrać ciężarówki z Sląska i możemy się gdzieś spotkać po środku tak żeby nikt nie miał za daleko;)

jestem za:) ale powiem Ci szczerze, że nie zwróciłam uwagi na to skąd mamuśki są i czy oprócz nas dwóch znajdzie się jeszcze jakaś mama:)

reklama
wiem ze oprocz nas dwoch jest jeszcze ze Ślaska napewno a85..;) trzeba sprawdzic na spisie mamusiek sierpniowych ile nas jest:)

Do góry