reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

właśnie sprawdziłam główna listę sierpniowych mam i oprócz nas znajdzie się jeszcze parę dziewczyn ze Sląska;) także jak zrobi się cieplutko to śmiało możemy robić spotkanie;)

reklama
o to super, nawet bym nie pomyślała, że jednak nas tu troche:) czyli czekamy na wiosnę i się widzimy. Tylko każda mama musi napisać skąd dokładnie co obierzemy ten środkowy punkt:) a może i inne mamy będą przejazdem i się dołączą:)

Jasne czekamy na wiosnę i dokładnie ustalimy miejsce spotkania;) hih super będzie tyle ciężarówek w jednym miejscu;)

Witam sie z rana
Ja własnie przy herbatce, dziś muszę wreszcie zrobić porządki w domu bo w weekend mamy gości.
Mialam dziś jakies straszne sny o zabijaniu jakiegos słonia, który w dodatku miał jakąś zarazę czy coś, horrory normalnie mogłabym pisac na podstawie snów, albo jakies filmy SF. Jeszcze mąż wychodząc do pracy dziś narobił takiego hałasu że zbudzil mnie o 6.30 i tak juz nie śpie od tej godziny :((

Ja równiez Witam :)
biedroneczka- mam to samo :) jakies dziwaczne sny mi sie snia i czasami budze sie w nocy cala spocona ze strachu...
Mnie obudzila ciotka o 6.30 :) ale na szczescie znowu udalo mu sie zasnac i z 20 minut temu wstalam :)
Jak tam sie dzisiaj czujemy ?? duzo paczkow zjedzonych??

dzień doberek;)ja tez włąsnie przy herbatce z cytrynka i sokiem:) wcinam pączusia ;p hihh zostały z wczoraj to ktoś to przeca zjeść musi;)do 2;30 czytałam ksiazke bo zasnac nie mogłam....;( no i myslaąłm ze rano pospie a tu nic z tego malenstwo głodne i wstawac trza;) hihih i jakoś wogole spac juz nie moge;)ojj biedroneczka ja tez musze sie wziasc za ogarnianie mieszkania ale to jutro bo mezusz wraca juz do pracy;)no to widzę ze twój mężuś ładna pobudkę Ci zrobił..<przytul>.. miłego dnia;)

anna2101 ja zjadłam wczoraj 3;) hihh

reklama
Witam z rana-córa do szkoły powędrowała to ja do Was zasiadam z herbatką z cytrynką i jogurcikiem a na boku jeszcze czeka kabanosik gdyby mnie za chwilę przypiliło :-D
Moje maleństwo to tak fika ,że codziennie rano tak około 6.30 już czuję ,że daje znać o sobie jakiś ten mój dzidź bardzo ruchliwy:tak:z tygodnia na tydzień jest bardziej żwawy:tak:
Słonka u mnie zero :-( jakoś tak ponuro za oknem-bleee!!!!!

Do góry