reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

faktycznie dyskryminacja... pamiętam jak szukałam tzw sprzedawcę bezpośredniego jakie kwiatki przychodziły. Np. zdjęcia 3 kolesi na kanapie - w pełnym "rozwarciu" no i w kółku czerwonym zaznaczony delikwent oraz opis "TO JA". A czytając listy motywacyjne śmiałam się przez łzy.

No nie mogę..:-D:-D:-D

Oli, zazdroszczę przeprowadzki, ja zmieniając mieszkanie miałam wrażenie, że zaczynam wszystko od nowa i tak było, zawsze było lepiej:-)

reklama
Witam Kochane

Taycia,Oli ale suuuper macie z tymi przeprowadzkami. Oli my z mezem jestesmy zgodnie,ze jak bysmy mieli wybór,to natychmiast nad morze bysmy sie wyprowadzili....oj zazdroszcze,zazdroszcze.

Ja do szpitala juz sie spakowałam,dzieci tez oczywiscie. Na razie jestem zapakowana w torbe,ale chce sie przepakowac w taką walizeczke na kółkach bo jest duzo wygodniejsza,wszystko w niej widac co jest zapakowane,no i nie trzeba jej niesc tylko jedzie na kólkach:),a to wazne przy mojej ilości rzeczy do szpitala. W końcu manatki dla 3 osób trzeba było wziac,a najwiecej miejsca zajmują:reczniki,kocyki...Ja laktator biore,ale to na wypadek jak bym karmic nie mogła,a na takie atrakcje jak zastoje czy wprost przeciwnie to mam taką gruszke i to mi sie sprawdziło przy Nati. I ta gruszka 100razy wygodniejsza od normalnego laktatora bo łtwa w obsłudze i do mycia tylko dwie czesci:):). Ja ta gruszke mam teraz tej fitmy Lansinoh czy jakos tak i ich tez mam wkładki laktacyjne,ktore u mnie okazały sie najlepsze bo są duże,ale baardzo cienkie,chyba najcieńsze na rynku,no i nigdy z nimi nie miałam wpadki,a te pozostałe Bella,Gerber,Penathen wszystki przetestowałam i niestety mi sie odklejały,przesuwały i była d.....Ale to u mnie tak było....u was moze bedzie dobrze:)

czesc
ja dzis troche wczesniej niz zwykle, jakos obudzialm sie przed 9 i bylam wyspana, a dosc pozno sie polozylam dziwne hmm - moze to ta piekna pogoda za oknem

natt fajnie ze napisalas o tych wkladkach - bo wlasnie ostatnio myslalam ze chyba zaczne zakupy i wlasnie na liscie znalazly sie wkladki laktacyjne :-) wiec dobrze wiedziec co warto czego nie

uciekam na sniadanko, pozniej po truskawki na targowisko
milego przedpoludnia

na z złym wątku wstawiłam ten post i już się poprawam
Tak się w sobie motam i nie wiem co zrobić, pochwaliłabym się dziełem mojej przyszłej szwagierki. Zrobiła reklamę moich prac... ale nie wiem czy wrzucać tu wam i się pokazywać. Żebyście źle tego nie odebrały - jako jakąś nachalną promocję czy spam. :zawstydzona/y:

LANA, oczywiście że nie minęły, soczysty mnie obudził :-D. Nie wiem co o tym myśleć, wmawiam sobie, że to normalne, tym bardziej że niektóre czasami tak mają, ja mam kilka(naście, hmm kilkadziesiąt?:D) razy na dobę, może mieszczę się w jakichś normach ;-).

reklama
Do góry