mucha_nie_siada
Fanka BB :)
maggie, ale chociaż ruszył dupsko :-). Myślisz, że mojego zagonić jest łatwo?
. Tylko ja tak męczę bułę, że on nie ma wyjścia :-).

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mucha pomalował,ale tapety już nie położył bo sadzenie drzewek było ważniejsze...
normalnie to bym się strasznie wkurzała ale on ostatnio strasznie dużo pracuje i jeszcze ma studia do nadrobienia więc widzę ,że jest przemęczony... a praca w ogródku go naprawdę relaksuje... chciał zacząc tapetowac wczoraj o 21 więc sama mu to odradziłam bo niewiele by zrobił. Ja to jestem czasami za dobraja to Cię podziwiam, bo moja cirpliwoś już by się dawno skończyła.... tylko ja bym pewnie złapała wałki sama pomalowała![]()
maggie a kiedy to ten Twój kochany jechał po ten wałek, niech no znajdę
Czy wie któraś kiedy można rodzić najwcześniej by załapać się na te dodatkowe 2 tyg.?