reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

tak sobie Was czytam i nadrabiam i sobie mysle ze jak to, połowa zaraz urodzi i pewnie BB juz nie bedzie takie wazne...i cisza tu bedzie ?? :(

reklama
jestem na chwile;-)
NADZIEJA WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO ZDROWKA DLA CIEBIE I MALEGO I SZYBKIEGO MALO BOLESNEGO PORODU RESZTA SAMA PRZYJDZIE;-)
Krew pepowinowa nie stac mnie;/
Assiaciur i nie wiem ktora wspominala jeszcze tak jak nie urodze w sobote ide na wesele ale tylko na kilka h bo moj maz idzie do pracy i nie mozemy za dlugo pobalowac;D
SYlvi to milej organizacji i adoptowania sie w nowej sytuacji:-)
Flower przykro mi z powodu siostry...;-(
Karolinkaz mialam tak wczoraj....
Devi pewno tak bedzie ale bedziemy sie starac nadrabiac jak maluchy beda spac;-)
do pozniej ide dalej poza chate dzis taki dzien bo meza nie ma i zwala....

Ostatnia edycja:
Hej!

Wracając do tematu sisiuaków, dzisiaj na szkole rodzenia położna powiedziała tak jak napisała devi, żeby nic nie robić i tylko później zapytać pediatry czy wedzidelko jest odpowiedniej dlugosci...

to ja wam powiem z własnego doświadczenia ze ja napewno będę skórę odciągać... moje chłopaki po sprawdzaniu przez pediatrę musieli mieć zabiegi bo napletek był bardzo zrośniety ( jeden 9 a drugi 5 lat miał ) i gdyby nie to ze starszy się do tej pory moczy w nocy w życiu bym nie wiedziała.:( ale na szczęscie trafiłam na dobrego urologa
a co bólu przeszli .... płakałam razem z nimi jak po zabiegach trzeba było dbac o rany albo siku zrobić :( naprawdę lepiej sprawdzać co jakiś czas i odciągać skórkę

Wpadłam tu na chwile, przeczytac postu mojej ulubionej Muchy, a tu cisza :szok:
Co do krwi pepowinowej, to czytalam opinie dziewczyn, ktore przechowuja i sa bardzo niezadowolone, wiec ja sobie odpuszczam, mam tylko nadzieje, że nie bede kiedys zalowala.
Oli bylas juz na IP, czy jedziesz ? czy moze nic juz nie leci i spasowalas??

hej dziewczyny

nie było mnie kilka dni..... miałam mega mega chandre:-( zreszta do tej pory mam straszne wahania nastroju..... jakaś depresja ciążowa mnie dopadła czy coooo:zawstydzona/y::-(
dzis troszkę lepiej, bo wózek przyjechał :sorry:, ale mimo wszystko jakaś taka do dupy jestem, nic mi sie nie chce....:zawstydzona/y:

może poprawi mi sie za kilka dni eh....

buziaki dla was....

Marzenixx nie jesteś sama. Wiele z nas ma podłe nastroje. Zaglądaj częściej bo w kupie raźniej:)

devi na pewno zrobi się spokojniej ale jak się już ogarniemy to znajdziemy nowe tematy i problemy....

reklama
Do góry