T 

taycia
Gość
Hej!
Dzieki za odpowiedzi. Podziwiam te Mamulki ,ktore jeszcze karmia cycusiem A czy Wasze dzieci cyckaja jeszcze smoczka? moj uzywa go tylko do spania....
 A czy Wasze dzieci cyckaja jeszcze smoczka? moj uzywa go tylko do spania....
Na dniach przeprowadzamy Synka do 'jego' pokoju i teraz pytanie do Was : jak przeprowadzilyscie dziecko? moj drugi pokoj jest oddalony od mojego ok.8 metrow ( jest na przeciwko). Troche sie stresuje,bo Maly w nocy czesto prosi o smoka. Czy macie dzieci na Niance czy po prostu spicie jak suselki czy jak to? Musze cos zrobic,bo Maz wstaje do pracy przed 5 i nie chce ze mna spac ,bo Mlodego obudzi
 za kazde rady z gory dziekuje ;-) Pozdrawiam Was goraco!!!!!!!

Dzieki za odpowiedzi. Podziwiam te Mamulki ,ktore jeszcze karmia cycusiem
 A czy Wasze dzieci cyckaja jeszcze smoczka? moj uzywa go tylko do spania....
 A czy Wasze dzieci cyckaja jeszcze smoczka? moj uzywa go tylko do spania....Na dniach przeprowadzamy Synka do 'jego' pokoju i teraz pytanie do Was : jak przeprowadzilyscie dziecko? moj drugi pokoj jest oddalony od mojego ok.8 metrow ( jest na przeciwko). Troche sie stresuje,bo Maly w nocy czesto prosi o smoka. Czy macie dzieci na Niance czy po prostu spicie jak suselki czy jak to? Musze cos zrobic,bo Maz wstaje do pracy przed 5 i nie chce ze mna spac ,bo Mlodego obudzi

wtedy nie miałam żadnych problemów...myślę że konsekwencja przede wszystkim bo domyślam się że Szymuś CI tego nie ułatwi...
 wtedy nie miałam żadnych problemów...myślę że konsekwencja przede wszystkim bo domyślam się że Szymuś CI tego nie ułatwi... 

ja niestey nie wiem co w takim razie ze środków aptecznych podać można, nie wiem od jakiego wieku jest smecta, a czarne jagody?nie są na te problemy
 ja niestey nie wiem co w takim razie ze środków aptecznych podać można, nie wiem od jakiego wieku jest smecta, a czarne jagody?nie są na te problemy