Majorkaaaa
Fanka BB :)
Tak jest Szefowo!nie bluźnij już więcej![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jest Szefowo!nie bluźnij już więcej![]()
Ja bym tam chciała spędzić tu tylko miesiącNo ja też, ale trochę przykro, że tylko miesiąc spędziłam w takim doborowym towarzystwie![]()
Co jak co, ale marudzenie na krótki pobyt na kreskach powinno być wpisane do regulaminu wątku jako zakazaneNo ja też, ale trochę przykro, że tylko miesiąc spędziłam w takim doborowym towarzystwie![]()
Jakbym była kwietniowa, ale miałabym być z Tobą w maju to bym kłamała, że majowaA Ty jesteś majowa czy kwierniowa ?
ZAPISUJE!Co jak co, ale marudzenie na krótki pobyt na kreskach powinno być wpisane do regulaminu wątku jako zakazane![]()
Czyli dobrze, że nasza gin nie uprzedziła mojego chłopa wcześniej, że będzie musiał mieć to badanie tylko wzięła go z zaskoczeniawez nic nie mów bo my jesteśmy na etapie buntu Starego przed wykonaniem wymazu z cewki moczowej![]()
LizodupJakbym była kwietniowa, ale miałabym być z Tobą w maju to bym kłamała, że majowa
ZAPISUJE!
Apropo wrześniowego wątku. Nadszedł czas zakładania. Macie jakieś pomysły na kreatywną nazwę wątku?![]()
mój dalej nie wie, ale u nas chyba nie jest to wymagane. Mam nadziejęCzyli dobrze, że nasza gin nie uprzedziła mojego chłopa wcześniej, że będzie musiał mieć to badanie tylko wzięła go z zaskoczenia![]()
Czyli zaginamy realia i tworzymy bańkęBo to wątek kreskowy i już dawno były rozmowy, że tutaj nie rozmawiamy na tematy ciążowe i dzieciowe. I ciężarówki mogą zostać do końca miesiąca, a potem przechodzą na mamusie.
W przerwie międzyLizodup![]()
Wrześniowe kreski ciepłe jak kasztany z placu PigalleJakbym była kwietniowa, ale miałabym być z Tobą w maju to bym kłamała, że majowa
ZAPISUJE!
Apropo wrześniowego wątku. Nadszedł czas zakładania. Macie jakieś pomysły na kreatywną nazwę wątku?![]()