reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Moj djabeł mały śpi a ja się leniwie na łóżku... A jutro do pracy już trzeba iść oj nie chce mi się strasznie. Ale postanowiłam w poniedziałek już się zapisałam do lekarza i zapytam o chorobowe. Chciałabym na 10 tygodni iść. Wrócić w kwietniu do pracy na 3 i pół miesiąca potem 6 tyg urlopu i 9 miesiecy macierzyńskiego.... Och co za piekny plan...tylko czy uda się go wdrożyć w życie??

Co porabiacie dziewczyny prócz gotowania??

reklama
Mój synio tez śpi a później będzie wojował do późna.. Mąż na zakupach a ja w pizamie przed telewizorem leniu****e.. Zepsół nam się nowiutki laptop, który dostalismy na święta warty ponad 600f, twardy dysk padł.. Dobrze ze gwarancje mamy

Ostatnia edycja:
loveboiled - ile Twój mały sypia w ciągu dnia? To Ty pisałaś, że chodzi Ci spać o 1?
Joschka odsypia to co nie spał przez 18 miesięcy swojego życia bo wtedy dopiero po raz pierwszy przespał całą noc...Masakra ten gość jest. A wieczorem też nie chodzi spać z kurami. Między 9 a 10 - zależy czy śpi w dzień czy nie.

U mnie tłum okupuje salon wiec miejsca nie. A wieje tak, że łeb chce urwać wiec sygnał satelity mega do bani i tv raczej nie ma...

Jak juz usnie to potrafi spać z 2 godziny co najmniej.. Nie wiem czy go nie zacząć wybudzac po godzinie.. Bo później chodzi spać właśnie o 1.. A kiedyś chodził 9/10

Mój synio tez śpi a później będzie wojował do późna.. Mąż na zakupach a ja w pizamie przed telewizorem leniu****e.. Zepsół nam się nowiutki laptop, który dostalismy na święta warty ponad 600f, twardy dysk padł.. Dobrze ze gwarancje mamy

Love ja pstatnio updatowalam mojego maca maca i ulitował mi sie dysk, a moja praca jest na kompie, wiec straciłam roczna prace.

U nas tez wieje.
moje dzieci dzis rozsadzaja dom haha

a ja rysuje, do 20musze oddać dokumenty, wiec praca praca i praca, a tak mi sie nie chce ;) zero weny twórczej odkąd jestem w ciazyy.

reklama
u mnie Joschka rano wstaje kolo 8. W ciągu dnia śpi nawet 4h czasem...Jak jest bardzo zmęczony. Dziś śpi już 3. Zaraz go budzę bo muszę mu dać zupę i na zakupy iść bo towarzystwo na ryby jedzie.
On mi nieraz zaśnie o 5 po przedszkolu i budzę go przed 7 a itak chodzi spać 9-10.

Do góry