reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
lucalew, beata u mnie wlasnie jak się rozstępy w ciąży z Alexem pokazaly too mi to wisiało jakos- oczy miałam zasloniete rozowymi okularami...po kilku tyg zaczelo mi być zle, bo brzuch nie schodzil itd.
potem zanim w ciąży z vikim bylam- albo już nawet bylam, albo planowałam.. to wyplakalam się jej ze gdybym wiedziała ze roztsepy dostane to pewnie bym się na dzieci nie decydowala, bo mo wygląd był dla mnie bardzo ale to bardzo wazny...
w ciąży z vikim wygladalam super, jak przykladowa ciezarowka ... jednak w trakcie karmienia przytylam..
nie potrafie zaakceptować mojego wyglądu, ale mysle ze jak będę szczupla z rozstępami to będę czula się super, bo nad rozstępami nie mam kontroli ale jednak z grubym cielskiem mogę cos zrobić..tak wiec wiem ze po porodzie jak tylko będę mogla - zaczne cwiczyc z ewka bo z nia mi się dobrze cwiczylo..wiem ze zajmie mi z rok by wygladac jak człowiek.. boje się ze skora zostanie ale najwyżej pojade do szczyta :D
nie mam ochoty do końca zycia co lato przechodzić depresje... i teraz lipa bo rodze latem :D chociaż może w uk już zimno będzie i będę się w kurtke chowac :D

yoohoosek nie podziwiaj, bo sil robic nei mam...nie chce mi się znowu- i pewnie zostawię na ostatnia chwile :(
mam do zrobienia 3 figurki , ale stosunkowo latwe wiec pewnie dla tego nie spinam się by je zrobić już.
tort będzie 2 pietrowy :)

Witam wieczorową porą,

myślałam ze juz bede na bieżąco ale dalej tek źle się czuje ze masakra, ciągłe mdłosci i wymoty co raz, po prostu jestem,nie dożycia, bywaja dni ze nie mogę z łóżka wstac, niech to juz w końcu minie bo oszlaje

nadrobiłam zaległości od mojego ostatniego posta i tyle zapamiętałam

Akuku – cudne torty, uwielbiam te z masy cukrowej jak ktos ma takie zdolnosci to może stworzyc z niej wszystko, ja sama debiutowałam z takim tortem na urodzinkach synka, no ale moje się umywalja do twoich no ale dopiero zrobiłam dwa w swoim życiu więc może jakbym potrenowała to kto wie, mąż po drugi torcie powiedzial ze jak mnie już z roboty wyrzucą to będe robic torty na zamówienie i interes rozkrecimy więc chyba całkiem niezły był, najwżniejsze ze synkowi się podobał

kasietta – ja jeszcze teraz nie miałam ale w pierwszej ciązy to transwaginalne było

goosiak – ja jak na razie bez rozchwiania emocjonalnego, ale chyba i w pierwszej ciązy za bardzo nie miałam, jedynie na mozg mi się rzucało, stałam się strasznie roztargniona i zapominałm o wielu rzeczach, maz się ze mnie smiał i mowił ze normalnie nie do poznania jestem, ze mnie nie ogarnia, zawsze taka ulozona, a wtedy nawet wysłowić się nie mogłam, hahahaha:-D

anney – o matko myszy, współczuje, ja jakbym taka zobaczyła to wisku bym narobiła

youkika – kciuki oby to nic poważnego

Olka – głowa do góry, a kiedy masz wizyte?

Little.me – ja nigdy się nie szczepiłam i teraz tez nie planuje

lucalew- -super ze wizyta udana i takie szczęście ogarnia

goosiak – gratuluje udanej wizyty

siloe – kciuki za wizyte

co do szczepien to my tylko te obowiazkowe przechodzimy, ale mam mieszane uczucia co do tego

dzis mi bylo troche lepiej wiec przynajmniej z synkiem sobie na spacer wyszłam,
no i jak lepiej ciut sie poczułam to zdałam sobie sprawe ze do fryzjera by sie przydało juz pójść i do kosmetyczni moze bo normalnie zapuszczona jestem

Akuku ja się z Tobą zgadzam w 100% dla mnie też wygląd jest ważny i też mam zamiar ćwiczyć. Zobaczymy jak to będzie z czasem. Ale jak ty z czwórką dasz radę to ja z dwójką też;-) będziemy się dopingowac wzajemnie a sowaczki zmienimy z ciazowych na kilogramy do zrzucenia. Oki idę spać Dobranoc :-*

beata u mne problem taki ze ja tak naprawdę nie schudłam do końca po żadnej ciąży, nie czulam się dobrze i prbowalam przeróżnych diet, lacznie z glodowkami...teraz wem ze tylko ćwiczenia i zdrowa dieta,.. dam rade, bo mama w wiecznej depresji to nie mama

marand moje pierwsze torty to smiechu warte :D ale dzieciom się podobaly, ba mi tez wtedy się podobaly :D:D
trzeba cwiczyc i szukac info jak co robic :D

Marand współczuję, oby mdlosci i wymioty juz Cie opuściły.

Akuku, Beatko dolaczam do was z treningiem po ciazy ale ja kocham sibie i tak i tak ale dla zdrowotnosci chce zrzucic kg.
Ja jak bylam w odwiedziny u kolezanki w UK to taka szczesliwa i piekna sie poczulam ze chyba mi to od tej wizyty zostalo.
Zobaczylam na ulicach dziewczyny duzooo wieksze, ktore mialy w d... to jak wygladaja ze wszystkie moje zmory ze jestem gruba i brzydka prysly odrazu :-) Ja sie ciesze ze chodze, mam dwie rece, nogi, slysze, widze, jestem w miare mądra :-), mam mojego m, ktory mnie kocha i teraz ktosia i jestem szczęśliwa :-)

reklama
Do góry