Natka..kurczaki ! Co za gosc ! Balwan z niego i tyle.. trzebabylo mu powiedziec ze gdyby babcia miala wasy bylaby dziadkiem. Swoja zazdrosc mogl zachowac dla siebe.. ba ja bym mu jeszcze powiedziala ze gdyby niedajboze cos by sie stalo to i tak staralaym sie jeszcze raz o dzidziusia. Bo tu wychodzi na to ze po dzieciach dla dziecka tez nic niebpowinnam zostawiac.. ah
Glupek i tyle. Facet takie teksty to se w buty wsadz! Bedziesz wyzszy...
Magdus dla jednych wczesnie dla innych nie..zalezy kto w co wierzy. Ja mam ciuszki i co mam oddac komus zeby kupiv pozniej bo co ? Kupilam polowe rzeczy zanim w ciaze zaszlam...a potem dokupywalam itd. Ja w uk nigdy o zadnych zabobonach nie slyszalam... w pl z nikim prawie etedy kontaktu nie mialam.
To troszke tak jakbym nie miala kipic teraz starszakom ani anwt sobie nic..bo jutro moge ulec wypadkowi samochodowemu. Albo utopic sie w wannie itd. Ja wierze w dobre mysli..w nastawianie sie pozytywnie..
Mojabkolezanka urodzila martwa córeczkę. .cala ciazr wszystko bylo dobrze.. wyprawke kupowala na koniec.. nigdy nie da sie przeeidziec co bedzie jutro.. a napewno to czy kupimy cos teraz czy nawet po porodzie nic nie zmieni.. jest smierc lozeczkowa..bezdechy i mnustwo innych sytuacji ktore moga sie przytrafic kazdemu.
Kazdy robi jak uwaza i obydwie opcje sa dobre .
Magdus mysle ze trauma taka sama niestety.. bo samo patrzenie na bobaski znajomych czy przechodzac w sklepie na spiochy..eh.
Myslimy pozytywnie !
Ja mam dla dziecka juz praktycznie wszystko..jedynie kupie kolyske chyba.. a tak to chyba juz nic.. bo nawet posciel dobkolyski mam..bujaczki ..o maty edukacyjnej nie mam..oo
Anney i pewnie ten seks nir mial nic espolnego z poronoeniem... moja kolezanka cala ciazr wszedzie gdzie mogla..kilka razy dziennie..maz sie opedzal..dziec zyje ma sie dobrze.
Cinamona nie wiem jak bedzie z letnimi ciuszkami na kiedy termin masz ? Ja juz pewnie wiecej w dlugie rekawy bede ubierac bo urodze tak mysle kolo 10 sierpnia
Madziula z pazdziernikowkami nie czulas sie tak dobrze dla tego jestes z nami ! Bo nic sie nie dzieje bez przyczyny
Ps ja tam u gory tez nie naskakuje na Ciebie.
A i jak planujesz pozno kompletowac wyprawke to odkladaj sobie co miesiac kaske.. spisuj co ile kosztuje i czego ile chcesz kupic
Wiecir co ja w sumie i tez pewnie nie kupowalabym tak szybko w pierwszej ciazy..ale jak poszlam na car boot sale.. kiedys mozna bylo tyle prawie nowych rzeczy znalezc za grosze..na prawde gorosze..
Ciuszkow nakupowalam po 0.30-0.50 pensow.
Mam tego od groma..przedszkole bym ubrala.
Nianie elektrycxna za 2 f kupilam.. teraz mam lepsza z kamerka hehe tez uzywana za 30 f ..ale nowa 100..
Teraz to wam powiem ze sie chyba zarazilam strachem troche..czekam na usg jak na zbawienie!